LG Electronics (LG) lanceert BINGE Korea, als aanvulling op hun reeds bestaande gratis streamingdienst (lees: LG Channels). Deze nieuwe toevoeging bevat een uitgebreid aanbod van boeiende K-content. Ideaal voor Smart TV-gebruikers die steeds op zoek zijn naar nieuwe én inspirerende content.

Met de introductie van BINGE Korea zal het aanbod van K-content op LG Channels nog verder worden uitgebreid. LG Smart TV-gebruikers kunnen binnenkort genieten van meer dan 40 kanalen. Er wordt toegang verleend tot heel wat inhoud van Koreaanse bodem. Dat kan gaan van nieuws tot entertainment- en lifestyle-shows, K-drama’s, K-pop, animaties en meer. Je hebt geen betalend abonnement nodig om te genieten van dit alles.

LG Binge KoreaFans van populaire Koreaanse tv-shows, zoals Running Man, kunnen deze content weldra bekijken. LG presenteert ook heel wat drama-series. Denk maar aan historische favorieten zoals The Nokdu Flower en iconische programma’s die zich afspelen in het moderne Korea. The Heirs is hier een goed voorbeeld van. De nieuwste golf van K-content op LG Channels zal tevens het NEW KMOVIES-kanaal van NEW ID bevatten, evenals een line-up van SLL drama-titels. Voor K-pop liefhebbers is LG Channels een populaire hub geworden, die hen in staat stelt hun favoriete popsterren te zien optreden op het grote scherm.

LG Binge KoreaOok jongere kijkers worden niet over het hoofd gezien met een prachtige collectie van Koreaanse kinderprogramma’s op LG Channels. Van Toony Planet en Kongsuni tot Tobot en Robocar POLI. Het platform toont kleurrijke personages en spannende avonturen die de jongste leden van het gezin zullen plezieren.

Wat het internationale publiek betreft, beschikken veel van de 40-plus K-content-kanalen op BINGE Korea over gebruiksvriendelijke opties om de kijkervaring te verbeteren. De inhoud is in het Engels nagesynchroniseerd. Programma’s zijn met ondertitels beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans of Italiaans.

LG Binge KoreaOm van LG Channels te genieten, kunnen kijkers simpelweg op de toegewijde knop van hun Magic Remote drukken (of het LG Channels-pictogram op het startscherm selecteren). Dit brengt hen naar een volledig menu waar ze alles kunnen ontdekken over de diverse kanalen op LG’s premiumdienst.

Daarnaast is LG Channels ook via een antenne (over-the-air) te activeren door de knop Live TV op het hoofdscherm te kiezen. Op deze manier kunnen kijkers zowel tv-kanalen als LG Channels tegelijkertijd doorbladeren.

Met zijn uitgebreide en groeiende bibliotheek van premium K-content blijft LG Channels voorop lopen in het leveren van het beste van Koreaans nieuws, entertainment en cultuur.

Verkooppunten van het merk lg