Cambridge Audio heeft aangekondigd dat de populaire CX-serie binnenkort beschikbaar zal zijn in een nieuwe kleur namelijk zwart. Deze oplage van de CX Series 2 (Black Edition) is beperkt en zal naar verwachting de aandacht trekken van audiofielen die op zoek zijn naar een apparaat waarbij muziek hand in hand gaat met een stijlvol ontwerp.

De CX-serie is al geruime tijd een populaire keuze onder audiofielen vanwege de hoge kwaliteit en uitstekende prestaties. De serie omvat verschillende exemplaren waaronder versterkers, CD-spelers en netwerkspelers. De nieuwe CX Series 2 is een combinatie van functionaliteit en stijl. Het ontwerp van het model is gestroomlijnd en minimalistisch met een matzwarte afwerking die de aandacht trekt en een gevoel van luxe uitstraalt.

Cambridge Audio CX Series 2

Deze hagelnieuwe kleurstelling van de serie is niet alleen aantrekkelijk vanwege het ontwerp maar ook vanwege de uitstekende prestaties. De toestellen uit de CX Series 2 leveren een helder en nauwkeurig geluid waardoor het perfect is voor audiofielen die op zoek zijn naar een muzikale ervaring om u tegen te zeggen.

“​CX Black Edition is as simple as that, we thought it would look really cool – and here it is. But like all good things, there’s a catch: we’re only making 1000 pieces of each model.”

De CX Series 2 zal beschikbaar zijn voor verschillende modellen waaronder de CXA81 of CXA61 versterker, de CXN V2 netwerkspeler en het CXC CD-transport. Deze audio-apparatuur is ontworpen om de best mogelijke geluidskwaliteit te leveren zodat je intens kan genieten van jouw favoriete muziek. De CX line-up is geschikt voor als je een audio-systeem zoekt dat goed past bij je interieur.

In een verklaring vertelde Stuart George, Managing Director van Cambridge Audio, het volgende: “We zijn verheugd om de CX Series 2 te lanceren. We zijn ervan overtuigd dat dit een populaire keuze zal zijn voor onze klanten. We begrijpen dat dergelijke belevingsproducten niet alleen moeten presteren, maar ook moeten passen bij de stijl van het interieur. De CX-serie combineert de beste prestaties met een verfijnd en elegant ontwerp.”

Cambridge Audio heeft aangekondigd dat het CX Series 2 portfolio vanaf begin maart 2023 beschikbaar zal zijn. Het assortiment heeft een beperkt oplage dus als je geïnteresseerd bent, moet je er vermoedelijk snel bij zijn.

Cambridge Audio is een bedrijf dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en kwaliteit. Het bedrijf heeft een passie voor muziek en gelooft dat audio-apparatuur ontworpen moet zijn om de beste luisterervaring te bieden. De CX-serie is een reflectie van deze filosofie.

Verkooppunten van het merk cambridge-audio