Sonos heeft aangekondigd dat het de eerste partner wordt van Apple Music die ruimtelijke audio, ook wel spatial audio genoemd, naar de huiskamer brengt. Vanaf 28 maart 2023 zullen Sonos-klanten toegang krijgen tot ruimtelijke audio op Apple Music. Zowel via de hagelnieuwe Sonos Era 300, Arc als Sonos Beam (Gen 2). Dit geldt voor klanten in Nederland en België

Ruimtelijke audio biedt een meeslepende geluidservaring die luisteraars in het hart van de muziek plaatst. Het is één van de meest voorname opnVameformaten geworden voor toonaangevende artiesten, producers en technici. Sonos blijft vooroplopen op het gebied van geluidsinnovatie. De fabrikant zorgt ervoor dat jij als consument toegang krijgt tot transformerende ervaringen zoals ruimtelijke audio met Dolby Atmos via Apple Music.

“Het zijn boeiende tijden in de muziek nu ruimtelijke audio – en de artistieke creativiteit die ermee gepaard gaat – blijft groeien.”

Dat zegt Giles Martin, Grammy Award-winnende producer, songwriter, componist en VP van Sound Experience bij Sonos. Sonos blijft haar luisteraars voorop stellen waar het gaat over geluidsinnovatie.

Lees ook


Sonos Arc PCM audioReview: De Sonos Arc soundbar staat garant voor een multifunctioneel gebruik en een kamervullende geluidsweergave voor een acceptabele prijs

 


 

De samenwerking tussen Sonos en Apple Music is een belangrijke stap voorwaarts in de muziekwereld. Het biedt muziekliefhebbers een nieuwe manier om te genieten van hun favoriete nummers.

Verkooppunten van het merk sonos