Cambridge Audio introduceert een trotse opvolger voor hun eerdere DacMgic Plus: ontmoet de DacMagic 200M. Een DA-converter en hoofdtelefoonversterker in één die voorzien is van ESS Sabre DAC-chips. Daarmee kunnen o.a. PCM- en DSD-signalen verwerkt worden in een hogere resolutie: 32-bit bij 768 kHz (PCM) en native DSD512? De DacMagic 200M got it!

Cambridge Audio DacMagic 200MBovendien is de DacMagic 200M het eerste product van Cambridge Audio dat MQA ondersteunt. Op deze manier kunnen muziekbestanden nauwkeurig gedecodeerd én geconverteerd worden. Het resultaat? Jij die intens kan genieten van jouw favoriete muziek die precies wordt afgespeeld, net zoals de artiest het origineel bedoeld had.

Naar eigen zeggen is digitale audio al heel goed, maar als je ‘het’ echt wilt horen? Dan kan je het best gaan voor analoge audio. Volgens Cambridge voert de DacMagic 200M elke digitaal-naar-analoog-conversie perfect uit. Daardoor klinken alle soorten audiosystemen beter dan ooit tevoren, aldus het audiomerk.

Er wordt een frequentiebereik aangegeven dat loopt van 10 Hz tot 50 kHz bij een kanaalscheiding van meer dan 110 dB (@10 kHz). De DAC is 5,2 x 21,5 x 19,1 cm groot, heeft een gewicht van 1,2 kg en integreert heel mooi in bijna elke (luister)ruimte dankzij zijn discrete en minimalistische Lunar Grey-afwerking.

Het is niet meer zolang wachten want de DacMagic 200M zal leverbaar worden vanaf begin februari voor een adviesprijs van 499,- euro. Ben jij geïnteresseerd om zelf eentje in huis te halen? Dan kan je je gegevens achterlaten op de website van Cambridge Audio en dan krijg je automatisch een seintje wanneer de eerste modellen leverbaar zullen worden. Klaar voor puur muzikaal genot?

Verkooppunten van het merk cambridge-audio