Dat Loewe synoniem staat voor een uitstekende beeldkwaliteit, excellent design in combinatie met de beste materialen, kunnen we absoluut niet ontkennen. We moeten dit dan ook resoluut bevestigen na het reviewen van hun Loewe bild i.48 4K televisie. Naar aanleiding van hun 99-jarig bestaan wordt er vol trots een wel zeer exclusief model voorgesteld aan het grote publiek. Een paradepaardje dat komt in een sublieme afwerking van echt goud. Maak kennis met de bild s.77 editie. De oplage is gelimiteerd tot slechts 99 stuks en is een echt statement voor jouw (toekomstige) thuisbioscoop.

Dat 2022 een belangrijk jaar is voor Loewe staat als een paal boven water. Dit jaar blaast Loewe namelijk 99 kaarsjes uit. Om deze heugelijke gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, brengen ze de bild s.77 editie op de markt in een zeer exclusieve afwerking met vergulde elementen. Het totaalplaatje ziet er, wat ons betreft, alvast erg fraai uit. Klaar om jouw ogen de ‘kost’ te geven?

Loewe bild s.77 editie

Dit tv-model is dan ook een ‘meesterwerk’ dat de bedrijfsfilosofie van Loewe volledig symboliseert: een uitgekiend samenspel van high-tech, kwaliteit in perfectie en buitengewone, slimme functies. 100 procent Loewe.

Loewe bild s.77 editieDe Loewe bild s.77 editie wordt geproduceerd op het hoofdkantoor van Loewe in Kronach. Met inbegrip van de grootste zorg, aandacht voor detail én passie van alle medewerkers. De Loewe bild s.77 editie is voorzien van een vergulde ‘Signature-badge’. Kort gezegd betreft dit een hoogwaardig embleem met gegraveerd serienummer dat op de achterkant van elke bild s.77 bevestigd is. Daarmee wordt niet alleen de waarde maar ook het unieke karakter van deze televisie in de kijker gezet. Los van de Loewe Signature-badge is de Loewe bild s.77 editie voorzien een vergulde Loewe Signature-vlag en de echt vergulde Loewe Signature-ring van massief messing.

Dankzij de welbekende OLED-technologie mag jij rekenen op ‘magisch zwart’. Aldus Loewe. In combinatie met, op software gebaseerde, beeldoptimalisatie wordt er het diepste zwart gegarandeerd. Klaar om de kleuren te laten schitteren als nooit tevoren?

Lees ook


Loewe bild i.48 Review 4K televisieLoewe bild i.48: Review 4K televisie

 


 

Ondertussen heeft de Loewe bild s.77 zijn ‘strepen’ verdient. De reden daartoe? Dit model heeft verschillende prestigieuze prijzen in de wacht mogen slepen zoals onder andere de iF Design Award en Red Dot Design Award 2021. Dat bewijst, nog maar eens, dat de bild s.77 editie op zich al een uitstekend product is.

En dat alles wordt verder aangevuld met een soundbar die zichtbaar wordt na slechts één druk op de knop. Loewe omschrijft dit dan ook als het ‘Magic Moment’ dat gecreëerd wordt dankzij de kinematica. Het display wordt automatisch verhoogd en een sensationeel goed klinkend geluid komt je tegemoet. Met dank aan de soundbar die uitgerust is met, in totaal, 10 drivers die naar voren zijn gericht. Deze realiseren een vermogen van niet minder dan 120 Watt.

Benieuwd naar wat dit unieke ‘kunstwerk’ van Loewe nog meer typeert? Je ontdekt alles over dit ‘knap staaltje techniek’ op de website van Loewe.

Verkooppunten van het merk loewe