Het beste van het beste. Het puurste van het puurste. Gewoonweg kraakhelder. Dat is waar het bij high-end apparatuur echt over gaat. Bij Audiomix in Begijnendijk kon je natuurlijk al terecht om dit zelf te beleven dankzij uiterst kwalitatieve merken die hoogstwaarschijnlijk geen introductie meer nodig hebben zoals Accuphase, Bowers & Wilkins en KEF (uiteraard heeft Audiomix nog veel meer merken voor jullie in petto). Nu voegt Audiomix aan het eerdergenoemde ‘high-end lijstje’ niet minder dan 4 merken aan toe. Hou jullie oren dus al maar ‘gespitst’…

McIntosh, Sonus faber, NAD en HiFi ROSE. Dat is het ‘kwartet’ van hoogwaardige merken waarmee Audiomix hun portfolio verder aanvult. Klaar om als geluidspurist te genieten van al het moois dat Audiomix jou te bieden heeft? Spring dan zeker eens binnen. Afspraak op de Liersesteenweg 321 in Begijnendijk.

McIntosh

Audiomix McIntoshHet lijkt wel een ‘reis ronde de wereld’ te zijn met de toevoeging van deze 4 merken. Te beginnen met McIntosh. ‘Born in the USA’. Deze Amerikaanse fabrikant van absolute topapparatuur heeft maar liefst 70 jaar op de ‘teller’ staan. Net zoals de merken Accuphase, Bowers & Wilkins en KEF is een introductie (misschien) niet meer nodig maar we doen het toch.

McIntosh staat bekend om hun sfeervolle belevingsproducten die een, om het op zijn zachtst te zeggen, een typische ‘Amerikaanse indruk’ nalaten. 100 procent McIntosh. Hun welbekende zwarte behuizing met de markant groen-blauwe verlichting doet vermoedelijk wel wat belletjes rinkelen.

Mcintosh is de perfecte tegenspeler van Accuphase in het high-end aanbod van Audiomix. Toch verschillende de merken sterk van elkaar. Niet alleen wat betreft design maar ook qua klank en filosofie. Het iconische merk van Amerikaanse bodem staat voornamelijk bekend om hun extreem machtig én warm geluid. Ideaal voor de liefhebbers van een ‘live ervaring’ (lees: geniet van een coronaproof concert in je eigen woonkamer). Bij Audiomix kan je langsgaan om zelf het uitgebreide aanbod van McIntosh versterkers te aanschouwen. Niet alleen met je ogen maar ook met je oren.

Sonus faber

Audiomix McIntoshAls tweede in rij: Sonus faber van ‘La bella Italia’. Een Italiaanse luidsprekerbouwer op zijn best. Inclusief een ongeëvenaard oog voor afwerking én detail. Erg logisch, zeker als je weet dat oprichter Franco Serblin een designer was. Bovendien had Serblin een voorliefde voor houten objecten. Speakers van Sonus faber worden dan ook volledig vervaardigd in Italië met een houten afwerking en lederen, aluminium details. De klank van deze luidsprekers kan het best beschreven worden met termen zoals warm en transparant. De wisselwerking tussen de midden en hoge tonen (the Voice of Sonus faber) is werkelijk fantastisch. Aldus Audiomix. Je kan in in hun sfeervolle winkel 3 luidsprekerreeksen in demo beluisteren.

Lees ook


Video: LG’s exclusieve oprolbare televisie bij Audiomix in Begijnendijk

 


 

NAD

Het volgende, niet te missen, merk: NAD. God save the queen. The New Acoustic Dimension werd exact 50 jaar geleden opgericht in Engeland. Hun filosofie? Elk NAD product moeten doen waarvoor het gemaakt is. Overbodige franjes of knopjes? Daar doet NAD niet aan mee. Vandaar hun transparante geluid in combinatie met een minimalistisch design.

Audiomix McIntosh

NAD heeft een zeer mooi portfolio van producten die variëren tussen middenklasse en echte ‘high-end hifi’. Ze zijn vooral geliefd omwille van hun nieuwste generatie all-in-one toestellen. Vanaf heden zijn deze te beluisteren in de auditoria van Audiomix.

HifiRose

Misschien laatst in dit lijstje maar daarom zeker niet minderwaardig: HiFi ROSE. Het Koreaanse HiFi ROSE produceert de nieuwste generatie netwerkspelers op een hoog niveau aan bijzonder scherpe prijzen. Perfect om niet alleen audio maar ook video te streamen in hoge kwaliteit.

Audiomix McIntosh

Met ingebouwde harde schijf, een bijpassend CD-loopwerk en een zeer intuïtieve app biedt het merk hoogwaardige oplossingen voor echte liefhebbers van hifi. Ben je op zoek naar een high-end toestel waarbij verschillende mogelijkheden én aansluitingen binnen handbereik zijn? Dan ben je bij HiFi ROSE aan het juiste adres.

Vanaf heden zijn deze 4 prachtige merken ook te bewonderen bij Audiomix. Klaar voor een ‘muzikale reis’ rond die wereld? Mogelijks begint jouw reis wel in de Liersesteenweg 321 (3130 Begijnendijk).

  • Audiomix Begijnendijk
  • Adres: Liersesteenweg 321, 3130 Begijnendijk
  • Telefoon: +32(0)16/56.10.62
  • E-mail: info@audiomix.be
  • Openingsuren: dinsdag tot en met zaterdag van 9u30 tot 18u
Verkooppunten van het merk mcintosh