De eerste buitenluidspreker van Sonus faber is er: ontdek Aster. De Aster is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een buitenluidspreker die de combinatie maakt tussen enerzijds elegantie en anderzijds geluidskwaliteit. De speaker is speciaal ontworpen om een natuurlijke en kristalheldere geluidskwaliteit te produceren. Dankzij de eenvoudige installatieprocedure en het functionele bevestigingssysteem van de mountings is de luidspreker in enkele minuten geïnstalleerd én klaar voor gebruik.

Sonus faber AsterDe slanke en ‘organische’ vorm van de speaker zorgt voor een ongeëvenaard geluid. Deze telg is, qua uiterlijk, voorzien van een moderne stijl die doet denken aan het design van Sonus faber. De twee passieve radiatoren verbeteren de efficiëntie van de speaker en voorkomen vervorming.

Met de verstelbare hendel kan het geluid gemakkelijk ‘verplaatst’ worden. Dankzij het veersysteem in de Aster is het gemakkelijk om hem tot 15 graden te kantelen zonder enige schroeven te hoeven aanpassen. De naam (Aster) is afkomstig van het Latijnse woord voor ster en symboliseert het streven naar een kristalhelder geluid. Dit wordt onderstreept door de Latijnse uitspraak ‘per aspera ad astra’. Vertaald naar het Nederlands: door moeilijkheden naar de sterren.

“Bringing enriching Natural Sounds beyond walls to home, hospitality, and public spaces such as restaurants, hotels, museums, and more.”

Met zijn IP65-certificering is de speaker bestand tegen weersinvloeden zoals regen of stof. Hierdoor is de luidspreker geschikt voor het gebruik op terrassen, patios, tuinen en andere buitenlocaties.

Sonus faber AsterKort samengevat: de Sonus faber Aster is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een buitenluidspreker waarbij elegantie, eenvoudige installatie, verstelbare geluidskwaliteit en weerbestendigheid centraal staan. Dit model is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: wit en zwart. Op deze manier integreren ze naadloos in vrijwel elke omgeving.

Het is nog niet duidelijk wanneer de eerste leveringen gepland staan, maar op de website van Sonus faber lezen we: coming Spring 2023. Met andere woorden: nog heel even geduld. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en mis het niet.

Meer weten over de Sonus faber Aster? Dan is onderstaande video een goed vertrekpunt.

Verkooppunten van het merk sonus-faber