Sony heeft zopas een nieuwe luidspreker gelanceerd. Het is als het ware de opvolger van de LSPX-S2. Het gaat hier over de Glass Sound Speaker oftewel de Sony LSPX-S3. Dit is niet zomaar een speaker want deze is geïntegreerd met een lamp en nog enkele leuke features. Benieuwd?

Zoals net al kort even aangehaald is: de LSPX-S3 van Sony is niet alleen een luidspreker, maar ook een lamp. Niet iets wat je meteen zou verwachten. Goed gezien van Sony want zo valt het zeker en vast op. Dag en nacht. Zowel de lamp als de luidspreker worden voorzien van stroom dankzij een oplaadbare batterij. In totaal kan je genieten tot wel acht uur van geluid in combinatie met licht. Opladen kan heel simpel via USB-C.

Het geluid, zeker niet onbelangrijk als je van plan bent een speaker aan te schaffen. De LSPX-S3 is voorzien van een ingebouwde 46 mm middentoner die naar verluidt een goed en gebalanceerd geluidsweergave creëert, een passieve radiatorversterking voor heldere low-end tonen en een basversterkingsmodus voor het ‘zwaardere geschut’. Daarnaast zal ook iedereen van je favoriete muziek kunnen genieten dankzij het complete 360-graden geluid.

“With crystal clear sound and a unique flickering candlelight mode, this speaker is designed to create an inviting atmosphere that delivers incredible audio quality.”

Sony LSPX-S3Een lamp geïntegreerd in een speaker is natuurlijk heel handig. Zeker als deze dan nog eens 32 helderheidsniveaus heeft. Zo kan je altijd de perfecte hoeveelheid licht instellen op jouw plekje. Gezellig maken kan ook met deze Glass Sound Speaker. Zo bestaat er de ‘kaarslichtmodus’. Hiermee zal er een ‘subtiele verlichting’, die flikkert als een kaars, worden getoond. Tot slot kan het licht nog pulseren op de beats van de muziek.

Sfeer creëren en tegelijk naar je favoriete muziek luisteren. En dit allemaal in één enkel sfeervol belevingsproduct. Geweldig toch? De Sony LSPX-S3 is 94 x 289 mm groot en weegt 1,1 kg. Vanaf augustus kan je hem al in huis halen voor 350 euro. Alvast meer weten over de Sony LSPX-S3? Bekijk dan zeker eens onderstaande video en laat je verassen.

Verkooppunten van het merk sony