LG Electronics introduceert LG Channels 3.0, de nieuwste versie van hun exclusieve, gratis streamingdienst. De highlights? Een nieuwe gebruikersinterface met verbeterde navigatie, een verbeterde programmagids en nog veel meer. Zo kan jij als consument nog eenvoudiger content ontdekken die bij jou past.

LG Channels staat in de top vijf van meest gebruikte apps op LG Smart TV’s (in alle regio’s waar de service wordt aangeboden). Het trekt steeds meer kijkers met zijn premium line-up van nieuws, sport, films, tv-series en exclusieve content. Met een zorgvuldig samengestelde programmering staat LG Channels synoniem voor een optimale gebruiksvriendelijkheid.

De nieuwe gebruikersinterface is afgestemd op de belangrijkste noden van consumenten. Alles is georganiseerd in drie pagina’s: Home, Live en On Demand. Hierdoor wordt het eenvoudiger om gebruik te maken van de verschillende diensten. Met dank aan LG’s gratis contentplatform.

De Home-pagina heeft een grote, roterende carrousel bovenaan het scherm. Zo krijg jij als kijker toegang tot uitgelichte kanalen, samengestelde collecties en premium On Demand-content. Vanaf de Live-pagina kan een belangstellende kanalen direct bekijken vanuit de LG Channels-app. Bovendien beslaat de nieuwe programmagids slechts de helft van het scherm, zodat gebruikers kunnen zien wat er op is. Daarna kan je kiezen wat je wil kijken.

Binnen het On Demand-tabblad is er de mogelijkheid om je favoriete soorten content te selecteren. Denk maar aan films en tv-shows. Overigens ontvang je aanbevelingen uit de categorie ‘Nu bezig’. Een soepele bingewatch-ervaring? Dat zeker. LG Channels 3.0 is ondertussen al beschikbaar in 27 landen, waaronder ook België
en Nederland.

Verkooppunten van het merk lg