Fine Sounds Benelux, een vooraanstaande distributeur waarbij hoogwaardige audiomerken centraal staan, kondigt met trots aan dat hun assortiment verder wordt uitgebreid met Rotel en Michi. Vanaf 1 september 2023 zal Fine Sounds Benelux officieel de distributeur zijn van deze twee prestigieuze audiomerken.

Rotel & Michi

Met een geschiedenis van meer dan zestig jaar in het ontwerpen, produceren en leveren van hoogkwalitatieve audioproducten, heeft Rotel een stevige reputatie opgebouwd. Het merk staat bekend om zijn vermogen om oplossingen te bieden voor diverse uitdagingen op het gebied van audio. Gecombineerd natuurlijk met het gebruik van duurzame componenten in de sfeervolle belevingsproducten. De aankondiging van Rotel, als onderdeel van het Fine Sounds Benelux-assortiment, onderstreept het streven naar uitmuntendheid en kwaliteit.

Michi, dat al dertig jaar de toon zet op het gebied van high-end audio, wordt gekenmerkt door passie en topkwaliteit. De toevoeging van Michi aan het pakket van Fine Sounds Benelux versterkt de diversiteit en hoogwaardigheid binnen het assortiment.

Toevoeging aan het portfolio

Beide merken sluiten zich aan bij het reeds bestaande portfolio van Fine Sounds Benelux met in de hoofdrol: McIntosh, Sonus faber en Sumiko. Daardoor verstevigt Fine Sounds Benelux haar positie als toonaangevende partner op het gebied van distributie. Hoog aangeschreven merken vormen de draaispil. Met een diepgaande kennis van de markt blijft Fine Sounds Benelux streven naar uitmuntendheid en innovatie in de wereld van audio. Inclusief langdurige relaties met klanten.

Fine Sounds Benelux Rotel Michi

Deze uitbreiding van het assortiment is in lijn met de strategie van Rotel om hun producten te positioneren in hogere marktsegmenten. Hoe ze dat doen? Door middel van zowel betere specificaties als prestaties. Dit wordt weerspiegeld in recente releases. Denk maar aan de 60e jubileumeditie van de Rotel Diamond en Michi Series 2-modellen. De focus op premium, beperkte distributiekanalen, waaronder gespecialiseerde dealers en retailpartners, versterkt de positie van deze twee merken.

Peter Kao, Managing Director van Rotel, benadrukt het belang van zorgvuldige partnerkeuzes en langdurige relaties. Hij stelt: Rotel kiest zorgvuldig zijn distributiepartners en hecht waarde aan relaties op de lange termijn. Dit wordt weerspiegeld in de samenwerkingen die vaak decennia en generaties overspannen.

Lionel Nunney, Directeur van Fine Sounds Benelux, deelt het enthousiasme voor de nieuwe samenwerking. Hij zegt: “Het is zeldzaam om samen te werken met een merk dat zo’n lange geschiedenis en een reputatie heeft opgebouwd. De visie van Rotel en Michi sluit naadloos aan bij onze inspanningen en benadering van alle merken die we voeren. We zijn verheugd om Rotel en Michi deel uit te laten maken van onze familie.

Verkooppunten van het merk rotel