Focal en Naim slaan de handen in elkaar en presenteren de Aria K2 926 luidspreker gecombineerd met een Uniti Star all-in-one CD-speler. De luidspreker is uitgerust met Focal’s iconische K2 Power conus en een exclusieve technologie die zorgt voor een dynamisch geluid en hoge belastbaarheid. Daarnaast maakt de alles-in-één CD-speler optimaal gebruik van de prestatiekwaliteiten die de Aria te bieden heeft. Het toestel stelt je in staat om de muziek eenvoudig te bedienen en slim te beheren. Een verscheidenheid aan bronnen staat centraal.

Focal Aria K2 926

Focal Aria K2 926De Aria K2 926 basreflex luidspreker is een 3-weg referentie luidspreker die het Aria K2 assortiment van Focal aanvult. Ontworpen, ontwikkeld én vervaardigd in Frankrijk. Het exemplaar is uitgerust met de iconische K2 Power Conus. Deze conus van aramidevezel zorgt voor een dynamisch geluid en een hoge belastbaarheid, wat karakter geeft aan de luidspreker. Met onder andere het Focal PowerFlow multi-port systeem brengt de luispreker meer impact en diepte. Maar ook zijdezachte hoge tonen komen uit de luidspreker dankzij de Aluminium/Magnesium TNF-tweeter. Tot slot zorgt de ultrastijve MDF-constructie van het exemplaar voor minder trillingen en een uitstekende kwaliteit.

“Made in France, the Aria K2 926 loudspeaker is equipped with Focal’s iconic K2 Power cone. The listening experience speaks for itself thanks to this exclusive technology, providing dynamic sound and high-power handling!”

Naast deze imposante eigenschappen beschikt de luidspreker over een modern design. De high-end Ash Grey afwerking, die we reeds kennen van de Utopia-lijn, is niet weg te denken. Voorts heeft het voorpaneel een elegante bekleding met leder gekregen. Perfect voor ruimten vanaf 20 m², met een aanbevolen luisterafstand van 3 meter, verhoogt deze luidspreker het plezier met een onmiskenbare elegante uitstraling.

Naim Uniti Star

Naim Uniti StarMet de veelzijdige Naim Uniti Star kan je genieten van audio. Van CD’s tot streamingdiensten en radiozenders. Zelfs voor een boost van het tv-geluid. In deze speler worden bekroonde prestaties gecombineerd met een uitstekende bouwkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Iets wat jou als luisteraar jarenlang entertainment zal bieden.

De Uniti Star van Naim geeft je de mogelijkheid om discs naar een eigen archief te ‘kopiëren’. Zo kan jij jouw CD-collectie nieuw leven inblazen. Daarnaast ondersteunt het apparaat alle belangrijke muziekdiensten zoals Spotify, Apple Music, TIDAL en Qobuz. Bovendien biedt de ingebouwde Chromecast, Apple AirPlay 2 en Bluetooth een eenvoudige weergave. Vervolgens kan de nieuwe uitvoering aangesloten worden op andere muzieksystemen in huis. Dankzij de integratie van HDMI kan jij de Uniti Star aansluiten op je tv opdat jouw favoriete programma’s en films nóg beter klinken.

Naim AppTen slotte is het bedienen van de CD-speler een fluitje van een cent met de Naim app. Deze is beschikbaar voor zowel Apple als Android. Met deze app kan je andere muzieksystemen in huis verbinden tot zelfs multiroom. Overigens kan je de applicatie gebruiken om toegang te krijgen tot al je muziek. Spraakbesturing is vervat in de Naim Uniti Star.

Wanneer dit virtuose ‘duo’ verkrijgbaar wordt en wat de adviesprijs zal zijn is nog niet bekend. Voor meer specificaties over de Focal Aria K2 926 en de Naim Uniti Star kan je terecht op de respectievelijke productpagina’s.

Verkooppunten van het merk focal