Loewe breidt het portfolio verder uit met de introductie van een gloednieuwe telg: de klang sub1. Deze compacte subwoofer zorgt voor een dynamisch, krachtig basfundament en is daarmee een aanvulling op zowel de geïntegreerde audio-oplossingen van Loewe tv-toestellen als op die van andere aanbieders.

Loewe klang sub1Het ontwerp van de innovatieve subwoofer is ontwikkeld in Kronach, de hoofdvestiging van het merk. De Loewe klang sub1 past onopvallend in elke ruimte en heeft een zeer compact formaat. Het kan een draadloze verbinding met de tv maken. Een ‘trillingsvrije geluidsweergave’ wordt realiteit. De subwoofer is compatibel met Loewe tv-apparaten vanaf de SL3. Ook op televisies van andere aanbieders kan deze subwoofer gebruikt worden (mits een audio-uitgang op de televisie).

Ondanks de compactheid van de klang sub1, verrast het apparaat met een muziekvermogen van niet minder dan 160 Watt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de innovatieve constructie binnenin de subwoofer. Onder de ‘motorkap’ van Loewe’s klang sub1 zijn 4 passieve membranen geïntegreerd. In combinatie met 2 actieve basluidsprekers in de vorm van een zeshoek. Ook door de plaatsing van de drivers is de subwoofer absoluut trillingsvrij bij hoge volumes. Ruis wordt geëlimineerd. Hoewel deze subwoofer 50 procent kleiner is dan conventionele exemplaren (B:287 mm, H:287 mm, D: 158 mm), realiseert het toch dezelfde prestaties.

Loewe klang sub1Niet alleen de geluidsprestaties zijn goed maar ook designliefhebbers komen aan hun ‘trekken’ met de klang sub1. De ontwikkelaars hebben een hoogwaardige selectie van materialen gebruikt om de subwoofer een unieke uitstraling te geven. Het design is voorzien van een elegant, omringend akoestisch doek en solide basis- en plafondpanelen. Deze zijn verder afgewerkt met geraffineerde detailoplossingen. Zoals de voedingskabel waarvan de stekker onzichtbaar in de onderkant van de subwoofer loopt.

Ten slotte is de Loewe klang sub1 een ideale match waarbij een symbiose wordt gevormd tussen een ‘comfortabele installatie’ enerzijds en een storingsvrije geluidsoverdracht tussen televisie en subwoofer anderzijds. Het model vertrouwt op een draadloze High-Performance verbinding met een rijk laagfrequent geluid tot onder de 100 Hertz. Zo kan jij genieten van een meeslepende bioscoop- en concertervaring vanuit je eigen woonkamer.

De Loewe klang sub 1 is vanaf juli 2022 verkrijgbaar bij de erkende Loewe dealers. Met een adviesprijs van 399 euro schaf je niet alleen de subwoofer aan, maar er wordt ook een USB Bluetooth-zender meegeleverd als accessoire. Ontdek de dichtstbijzijnde Loewe dealer hier.

Verkooppunten van het merk loewe