Klipsch heeft hun hoornspeaker-technologie vernieuwd. Op XFI 2018 gaan ze deze demonstreren met de betaalbare krachtpatser RP-8000F. Wil je de nieuwe technologie van Klipsch snel gaan beluisteren dan kan dat op het weekend van 22 en 23 september in het Koningshof te Veldhoven. Momenteel zijn de nieuwe speakers ook te beluisteren in de Klipsch vakhandel. Een aanrader!

Ook de nieuwe RP-8000F volgt nog steeds de uitgangspunten van de oprichter. Deze speaker komt uit de volledig nieuw ontworpen Reference Premiere-serie van Klipsch. Met 600 watt output en een prijs van ongeveer 750 euro per speaker is het met recht een betaalbare krachtpatser. Dat dankt de RP-8000F voornamelijk aan de vernieuwde Tractrix-hoorntechnologie en de dual 8” koperen gedraaide Cerametallic Cone Woofers die de speaker zo efficiënt maken.

Klipsch Audio werd opgericht door Paul W. Klipsch toen hij in 1946 de Klipschorn speaker, toen al uitgevoerd met een zogenoemde hoekhoorn, op de markt bracht om de kracht, het detail en de emotie van muziek bij mensen thuis te brengen. Daarmee vestigde hij direct zijn naam als uitvinder en akoestiek pionier. De Klipschorn heeft een legendarische status en is tot op de dag van vandaag in productie.

Klipsch volgt nog altijd de ideeën van zijn oprichter en wordt wereldwijd door audiofielen en geluidsliefhebbers gezien als een legendarisch, professioneel geluidsmerk.
Het bedrijf is de schuur in Hope, Arkansas waar het allemaal begon, al lang ontgroeid. Het heeft inmiddels een uitgebreid assortiment geluidsproducten waaronder luidsprekers en headphones voor zowel consumenten als voor professioneel gebruik. Klipsch volgt nog altijd de ideeën van zijn oprichter en wordt wereldwijd door audiofielen en geluidsliefhebbers gezien als een legendarisch, professioneel geluidsmerk.

Verkooppunten van het merk klipsch