De nieuwe LG 66 inch EV5E videowall van LG scoort hoog in gebruiksvriendelijkheid dankzij zijn uitstekende ontwerp. De dunne naad, de schuine rand en de OLED-beeldtechnologie zorgen voor een prachtige display. Dankzij het lichte gewicht, de smalle naad en het bijgewerkte webOS-platform is de EV5E eenvoudig om te installeren en te gebruiken.

De EV5E is ontworpen om een bijna naadloos beeld weer te geven. Tussen de displays zit slechts 6,7 mm en ze onderhouden de smalle OLED-ring. Geen enkele andere videowall combineert het rijke contrast van OLED met zo’n kraakhelder beeld over verschillende schermen heen. Kijkers worden overweldigd door een hyperrealistisch beeld over de gehele kijkhoek van de videowall.

De installatie van de EV5E is niet alleen flexibel, maar wordt ook aanzienlijk eenvoudiger gemaakt door het lichtere gewicht van het scherm. In vergelijking met eerdere ontwikkelingen weegt elk paneel opmerkelijk minder. Bovendien kunnen de panelen horizontaal worden geplaatst in een onbeperkte 1xN-configuratie.

De EV5E beschikt ook over het open source webOS-platform. WebOS3.0+ maakt een perfecte installatie en unitbeheer mogelijk met SuperSign Control of SuperSign Control+. Dankzij de interne speler kan de gebruiker het content managementsysteem (CMS) ook gemakkelijk beheren. Het SuperSign CMS kan worden gebruikt om content via het netwerk te verspreiden, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van externe editors. De EV5E bevat ook de functie Video Light Compensation (VLC), die een perfecte beeldkwaliteit garandeert, naast uniformiteit van het licht, contrast en de kleuren.

De nieuwe EV5E-videowall combineert de beste functies van OLED met smalle naden en een eenvoudig beheer voor een indrukwekkende kijkervaring. De zelfverlichtende technologie biedt kleurcontrast met achtergrondverlichting die niet te evenaren is. Bovendien is een smalle naad als deze alleen mogelijk dankzij OLED-schermen. De OLED-videowall van LG is uniek in een door LCD-schermen verzadigde markt.

Verkooppunten van het merk lg