LG brengt een ultrakorte 4K-laserprojector uit. De HU85L zorgt ervoor dat je een groot beeld kan projecteren, zonder de hele ruimte opnieuw te moeten indelen.

De HU85L kan een 90-inch beeld produceren als deze iets meer dan 5 cm van een muur is geplaatst en u kunt dit naar 120 inch vergroten als u deze slechts 12,5 centimeter verder weg beweegt. Dat is een groot beeld dat zelfs de allernieuwste OLED- en LCD-schermen niet kunnen evenaren.

De lijst met functies bevat een 12-punts keystone-aanpassing die volgens LG de mogelijkheid van beeldvervorming elimineert. Er zijn ook ingebouwde streaming-opties van services zoals YouTube, plus USB-, HDMI- en ethernetverbindingen.

Dit specifieke model is ook slimmer dan je gemiddelde projector omdat het de kunstmatige intelligentie van ThinQ van LG gebruikt. Dit betekent dat je met stemcommando’s de Magic Remote met achtergrondverlichting ervoor kan laten zorgen dat de projector zich aanpast naar jouw wensen, bijvoorbeeld in- of uitschakelen en zoeken naar on-demand content of je favoriete acteurs op compatibele services.

Wat de prijs van de HU85L zal zijn en wanneer deze beschikbaar zal zijn is nog niet geweten. Hopelijk wordt er meer duidelijk op de CES 2019.

Verkooppunten van het merk lg