Op CES 2019 zal Samsung een nieuwe variant voor 2019 introduceren die de QLED-technologie voor het eerst in het model zal hebben. Nu kunnen we genieten van nog helderdere, rijkere kleuren zoals we gewend zijn van Samsung haar QLED-televisies.

Het voordeel van The Frame is eigenlijk het nut ervan als de eigenaren geen tv kijken. De Kunstmodus van het frame kan illustraties weergeven – schilderijen of afbeeldingen die kunnen worden gekocht bij de kunstwinkel van The Frame. Meer dan 1000 stuks zijn nu beschikbaar om uit te kiezen, en omvatten werken die te zien zijn in beroemde musea over de hele wereld.

Een helderheidssensor is ontworpen om kleuren aan te passen aan de omgevingshelderheid van de ruimte. Het frame beschikt ook over de Bixby-stemassistent van Samsung voor handsfree bediening.

De Serif TV is een andere door esthetiek geleide concept-tv naast The Frame, ontworpen in samenwerking met de in Parijs gevestigde meubelspecialisten Ronan en Erwan Bouroullec.

Ook met een QLED-paneel, leent het de ‘Ambient Mode’ van de conventionele QLED-opstelling van Samsung, met informatie (zoals nieuws en weer) en, vergelijkbaar met The Frame, beeldweergave. Voorheen exclusief voor meubelwinkels en warenhuizen, zal het nu worden gedistribueerd naar bredere detailhandelaren.

De Serif TV is een andere door esthetiek geleide concept-tv naast The Frame, ontworpen in samenwerking met de in Parijs gevestigde meubelspecialisten Ronan en Erwan Bouroullec.

Ook met een QLED-scherm, leent het de ‘Ambient Mode’ van de conventionele QLED-opstelling van Samsung, met informatie (zoals nieuws en weer) en, vergelijkbaar met The Frame, beeldweergave. Voorheen exclusief voor meubelwinkels en warenhuizen, zal het nu worden gedistribueerd naar bredere detailhandelaren.

Verkooppunten van het merk samsung