LG Electronics heeft onlangs hun veelbelovende CineBeam Q projector in de kijker gezet. Dit betreft LG’s HU710PB model. Dit exemplaar werd eerder al voorgesteld op CES 2024. De fabrikant laat weten dat het product beschikbaar zal worden in verschillende regio’s. Te beginnen met Zuid-Korea. Later wordt dit uitgerold in andere markten, waaronder de VS, Canada, Australië, Duitsland, Spanje, Frankrijk, het VK, verschillende landen in Azië en de Golfregio vanaf april 2024. Het is nog niet duidelijk wanneer de CineBeam Q beschikbaar zal worden in onze regionen.

LG CineBeam QZoals eerder gezegd: CineBeam Q werd origineel onthuld op CES 2024. LG kadert dit model als een projector met een maximale draagbaarheid, inclusief een compacte ontwerp. Er is een 360-graden roteerbare handgreep. Je kan de CineBeam Q zowel gebruiken in binnen- als in buitenomgevingen. Streef jij naar de meest optimale entertainmentervaring? Dan is deze telg misschien wel iets voor jou.

Fexibiliteit is zijn ‘middle name’. Of het nu gebruikt wordt als educatief hulpmiddel of als filmscherm voor sociale bijeenkomsten: zijn veelzijdigheid is troef. Is de CineBeam Q niet in gebruik? Dan fungeert de projector als een chique interieuraccessoire. Als belangstellende kan je rekenen op een minimalistisch design. Benieuwd naar de introductievideo?

Als gebruiker kan je de Light Drawing-functie activeren om de ruimte nog sfeervoller te laten ogen. Dit wordt gedaan met boeiende, digitale afbeeldingen die geprojecteerd worden op de muur.

“Here comes the new lifestyle 4K projector. Experience a high quality cinema in small minimalism design. LG CineBeam Q’s compact body packs an impressive 8.3 megapixels and a screen measuring up to 120 inches, featuring 154% DCI-P3(Overall) and 450,000:1 contrast ratio.”

Het is mogelijk om 4K UHD-beelden te projecteren tot wel 120 inch. De contrastverhouding bedraagt 450.000:1. Er is een dekking van 154 procent (totaal) van het DCI-P3-kleurengamma.

De CineBeam Q pronkt niet alleen met zijn veelzijdige en handige functies. Deze projector is tevens uitgerust met Auto Screen Adjustment die onder andere de plaatsing en grootte van het beeld optimaliseren. Het intuïtieve LG webOS-platform is verder verbeterd.

Samengevat: dankzij de CineBeam Q van LG kan jij als kijker genieten van al jouw favoriete shows. Je krijgt toegang tot populaire streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Prime Video en YouTube. Via AirPlay 2 en Miracast kan eenvoudig content gedeeld worden.

Verkooppunten van het merk lg