Niet alleen de TDAI-1120 van Lyngdorf krijgt een software-upgrade, zoals eerder gezegd in dit nieuwsbericht, maar ook hun top-of-the-line versterker (TDAI-3400) profiteert mee. De toevoegingen zijn misschien net wat minder ‘spectaculair’ in vergelijking met die van de TDAI-1120, maar toch noemenswaardig om absoluut te vermelden.

Wanneer je de gloednieuwe software-update installeert, kan je als belangstellende gebruikmaken van Apple AirPlay 2. Voor de lezers onder jullie die al bekend waren met de Lyngdorf TDAI-3400: deze was origineel ‘uitgerust’ met AirPlay. Op deze manier breidt de producent de mogelijkheden, op vlak van streaming, verder uit.

Lyngdorf maakt zich sterk dat de upgrade naar AirPlay 2 volledig strookt met de visie om voortdurend nieuwe features toe te voegen aan hun versterkers en processoren, met het ‘gedachtegoed’: op deze manier blijven ze up-to-date. Niet alleen voor bestaande maar ook nieuwe klanten.

“With extreme audio processing options combined with the most powerful and advanced digital amplifier technology, the TDAI-3400 is the most powerful product from Lyngdorf Audio yet marketed.”

Aldus Lyngdorf. De software-update wordt volledig gratis ter beschikking gesteld voor elke TDAI-3400 eigenaar. Apple AirPlay 2 is een toevoeging naast de ingebouwde mediaspeler en muziekstreaming opties waaronder: Roon Ready, Spotify Connect, TIDAL Connect, AirPlay 2, DLNA Support (UPnP), ‘local file playback’ (USB), internetradio (vTuner) en bluetooth.

De software is op het moment van schrijven al beschikbaar voor gebruikers. Deze is eenvoudig te vinden via het eigen app-menu van de TDAI-3400. Een externe upload vanaf een SD- of USB-geheugen is mogelijkheid. Benieuwd naar alle verdere details van de Lyngdorf TDAI-3400? Je leest er hier alles over.

Benieuwd naar wat de TDAI-3400 nog allemaal ‘huisvest’? Neem dan rustig de tijd om deze informatie video te bekijken die we eerder hebben gemaakt. In dit sfeervolle filmpje legt Peter Neirinck van AudioPerfect jullie alles haarfijn uit, van naaldje tot draadje. Nieuwsgierig?

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio