Sony breidt haar assortiment van sounbars uit met de HT-G700 en HT-S20R. Zelf omschrijven ze het als twee soundbars die garant moeten staan voor een realistische entertainmentbeleving bij jouw thuis. Heb jij ook ooit al eens gedacht om bij jouw in de living een thuisbioscoop neer te zetten? Dan is de nieuwe 3.1-kanaals HT-G700 of HT-20SR soundbar misschien wel een goed startpunt.

Sony HT-G700

Sony HT-G700: Een soundbar die voorzien is van Dolby Atmos en DTS:X

Dankzij de 3 voorste speakers en de Vertical Surround Engine zet de HT-G700 een echt kamervullend Dolby Atmos geluid neerg. Het unieke hier aan is dat er geen gebruik gemaakt wordt van plafondweerkaatsing of omhooggerichte speakers. Zo kan bijvoorbeeld het effect van een helikopter op een realistisch nagebootst.

Biedt de content die je afspeelt geen ondersteuning voor Dolby Atmos of DTS:X? Geen probleem want de HT-G700 lost dat handig op door een virtueel ruimtelijk geluid de kamer in te sturen. Dit is vooral te wijten aan de Vertical Surround Engine-technologie van Sony die stereogeluid bijna kan omzetten naar 7.1.2 geluidskanalen. Verder heeft hebben de ontwerpers werk gemaakt van de signaalverwerking zodat de ‘surround sound’ ook mogelijk kan gemaakt worden in grote ruimtes.

“De HT-G700 produceert een krachtige surround sound en garandeert een heldere geluidsweergaven. Dit garandeert een perfect geluid voor zowel films, Netflix-series, tv-programma’s als muziek via Spotify.”

Opvallend bij dit nieuwe model is dat er gekozen is voor een speciale middenspeaker. Zo is elk stemgeluid klaar en duidelijk te horen ongeacht of het nu gaat over een dialoog in een film of een gefluisterde liefdesverklaring in een tv-serie.

Verder maakt de Sony HT-G700 het mogelijk om enkel en alleen te genieten van muziek indien je dat wenst. Mede door de S-Force PRO technologie wordt er het meest optimale geluid gegarandeerd bij televisies die groter zijn dan 55 inch.

Sony HT-S20R: Een betaalbare 5.1-kanaals soundbar

Zo beschrijft Sony graag hun HT-S20R soundbar. Het apparaat heeft een eerder strak design dat in totaal beschikt over 400W aan vermogen dankzij twee achterspeakers en een subwoofer. Het is gemaakt om te gebruiken bij elk mogelijk tv-toestel, gewoon je televisie verbinden via de optische, analoge of HDMI aansluiting en je bent klaar om te genieten van je favoriete film en serie. Just sit right back and enjoy the movie!

Beide sounbars zijn vanaf vandaag verkrijgbaar binnen de Benelux. De Sony HT-S20R haal je al in huis voor 250 euro terwijl dat bij de Sony HT-G700 net iets meer is. Voor dit model wordt er een adviesprijs mee gegeven van 450 euro. Wil je meer weten? Surf dan zeker eens naar de website van Sony.

Verkooppunten van het merk sony