Chord Electronics is verheugd om aan te kondigen dat de nieuwste firmware (v3.2) voor Poly ondertussen beschikbaar is. Na het doorvoeren van deze update kan de eindgebruiker onder andere eenvoudiger schakelen tussen functies. Maar dat is nog lang niet alles: er zijn updates voor de radiofunctie, verbeteringen wat betreft de prestaties van het apparaat, … Benieuwd wat het Chord-team allemaal heeft geoptimaliseerd?

“Poly is a revolutionary music streamer, the first of its kind in the world. When partnered with Mojo 2/Mojo, it enables music streamed from a range of wirelessly connected devices to be enjoyed in the best possible sound quality, whether at home or on the go.”

Deze firmware-update voor Poly introduceert de volgende veranderingen/nieuwigheden:

  • Gemakkelijker schakelen: automatisch schakelen tussen Roon- en normale afspeelmodi bij het wisselen tussen apps (om het gebruiksgemak te vergroten);
  • Herschrijven van de Poly-firmware: dit dient om de stabiliteit, prestaties en algemene gebruikerservaring verder te verbeteren;
  • LED aanpassingen: indicator-LED’s worden nu uitgeschakeld wanneer het product niet in gebruik is (wat de energie-efficiëntie verbetert);
  • Standaard radiozenders zijn toegevoegd (voor meer luisteropties);
  • DLNA-server bugfixes;
  • AirPlay verbeteringen op vlak van stabiliteit;
  • Roon en Bluetooth-updates;
  • Voorbereiding op toekomstige updates: zorgen voor compatibiliteit met toekomstige verbeteringen.

Voordat je de update downloadt, zorg je er best voor dat de nieuwste versie van Gofigure geïnstalleerd is. Versie 1.2.134 of 1.2133 voor Android en versie 2.12 voor iOS. De fabrikant geeft aan dat dit een cruciale stap in het proces voor het bijwerken.

Wat je verder nog nodig hebt voor de update? Zowel een Poly als een volledig operationele Mojo (1 of 2). Tijdens het bijwerken zal de Poly meerdere keren opnieuw opstarten. Er wordt geadviseerd om het apparaat niet te gebruiken totdat de download volledig is voltooid.

Wanneer de P.status-lichtindicator meer dan 30 seconden solide wit is, weet je dat de Poly succesvol is bijgewerkt naar firmware-versie 3.2. Vervolgens keert het toestel terug naar de normale oplaadstatus. Heb je verder nog meer gedetailleerde instructies nodig over hoe je de Poly kan bijwerken? Dan kan je terecht deze pagina.

Ben je minder bekend met de Chord Electronics Poly en ben je benieuwd naar alle in’s en out’s? Dan is onderstaande video zeker interessant.

Verkooppunten van het merk chord-electronics