Samsung heeft een nieuwe tv uitgebracht: de Sero, een televisie die zowel horizontaal als verticaal gebruikt kan worden.

We zien het steeds meer en meer voorbij komen: mensen die verticaal filmen i.p.v. horizontaal. Samsung is op deze hype gesprongen en heeft een verstelbare tv uitgebracht die zowel horizontaal als verticaal beelden kan afspelen.

De tv is gebaseerd op de steeds normaler wordende oriëntatie van de smartphone-app en kan worden gesynchroniseerd met uw telefoon om het scherm te spiegelen. Als de inhoud van portret naar landschap verandert, zal ook het tv-scherm horizontaal draaien.

De Sero TV is ook een door Bixby aangedreven, spraakgestuurd smart-display.

Samsung SeroDe Samsung Sero TV is toegewijd aan het leveren van een complete audiovisuele ervaring en is uitgerust met een 4.1-kanaals, 60-watt high-end luidspreker, waarmee muziek kan worden gestreamd vanaf je telefoon, tablet of laptop.

Eind mei verschijnt de Samsung verticale tv in Korea, met een niet te verwaarlozen hoog prijskaartje van 18,9 miljoen Koreaanse won (omgerekend bijna €14.500). Een fameus prijskaartje voor een televisie die gericht is naar de ‘millenials’.

Verkooppunten van het merk samsung