Eén van de nieuwigheden die Samsung naar voor brengt: de Galaxy Buds2 Pro die volgens de producent je dagelijkse luisterervaringen naar een hoger niveau tillen. Hoe ze dat doen? Met onder andere een hifi geluid, verbeterde intelligente audiofuncties en een comfortabelere pasvorm. Benieuwd wat de Galaxy Buds2 Pro in-ears nog meer te bieden hebben?

Samsung Galaxy Buds2 ProMet het 24 bit geluid van Samsung’s Buds2 Pro worden de details nog beter geaccentueerd. Op die manier wordt je entertainment als het ware tot leven gebracht. Daarnaast leveren de earbuds met behulp van 360 Audio een filmisch geluid dat groots en tegelijkertijd intiem aanvoelt. De 360 Audio algoritmes zijn voorzien van direct multichannel (5.1 ch/7.1 ch), Dolby Atmos en Enhanced Dolby Head Tracking. Met die laatste registreert 360 Audio de richting van het geluid als je je hoofd beweegt. Handig toch?

“The ultimate Hi-Fi sound is now wireless. Hear sound as it was intended.”

Deze exemplaren zijn ontworpen voor een compactere en ergonomische pasvorm. Dat maakt dat je nog langer kan genieten van je favoriete muziek. Als dat nog niet genoeg is: de vernieuwde Intelligent Active Noise Cancellation (ANC) minimaliseert achtergrondgeluiden beter dan ooit, terwijl het de geluiden die je nodig hebt van je oproepen en muziek versterkt. Aldus Samsung. Een ‘feature’ genaamd Voice Detect (spraakdetectie) helpt je om beter te luisteren bij persoonlijke gesprekken. Er zijn 3 microfoons geïntegreerd.

Hoe die Voice Detect precies werkt? Als je begint met praten wordt de ANC uitgeschakeld, op hetzelfde moment gaat het omgevingsgeluid te horen zijn. Wil je je dus nog meer gewaar worden van je omgeving zonder de Buds2 Pro uit te doen? Dan is dit model misschien wel iets voor jou.

Tevens vormen de Galaxy Buds2 Pro een mooie aanvulling op een Samsung Galaxy telefoon, tablet of watch dankzij Auto Switch. Hiermee detecteert de Galaxy Buds2 Pro ‘slimme activiteiten’ op mobiele apparaten. Voorts kan er moeiteloos geschakeld worden tussen verschillende toestellen.

Wil je meer weten over Samsung’s Galaxy Buds2 Pro? Bezoek dan zeker eens de productpagina. De in-ears gaan over de toonbank voor 229 euro. Wat betreft afwerking is er de keuze tussen ‘Graphite’, ‘Bora Purple’ en ‘White’.

Verkooppunten van het merk samsung