Samsung heeft de langverwachte S90C OLED-TV gelanceerd. Wat deze televisie echt buitengewoon maakt, is het indrukwekkende 83-inch paneel dat wordt geleverd door niemand minder dan LG Display. Met dit opvallende partnerschap tussen Samsung en LG Display brengt de S90C OLED-TV een nieuwe dimensie van grootsheid in de wereld van home entertainment.

Samsung S90CDeze samenwerking tussen Samsung en LG Display heeft geleid tot een opmerkelijke toevoeging aan de S90C-serie. Deze serie bestond voorheen uit 55 inch, 65 inch en 77 inch modellen met QD-OLED-panelen van Samsung zelf. De nieuwe versie is een 83 inch variant die werd uitgerust met het WOLED-paneel van het Zuid-Koreaanse LG.

Het behoudt dezelfde hoogwaardige specificaties als de andere modellen in de serie. Zo beschikt de televisie over de krachtige Neural Quantum-processor, een 4K-resolutie, Tizen smart tv-functionaliteit, HDMI 2.1-poorten, HDR10+, Dolby Atmos en zelfs een afstandsbediening met zonnepanelen.

Het model is momenteel verkrijgbaar in de Verenigde Staten voor $5.400. De Europese prijs voor de 83-inch S90C is nog niet is bekendgemaakt. Samsung blijft, naar eigen zeggen, streven naar innovatie en het leveren van hoogwaardige producten.

Met de LG Display-samenwerking wil het merk aantonen dat het openstaat voor het benutten van de expertise van andere marktleiders. Zo kan het zijn consumenten de beste technologie en kijkervaring bieden. Voor meer informatie over de Samsung S90C OLED-TV en andere producten kan je terecht op de officiële website van Samsung.

Verkooppunten van het merk samsung