‘s Werelds meest veelzijdige smart speaker voor tv én muziek. Zo luidde eerder in 2018 Sonos’ introductie van de Beam. Een compacte soundbar die garant staat voor een geweldig kamervullend geluid. Maar nu heeft Sonos dit model nog verder doorontwikkeld want ze komen op de proppen met een tweede generatie: de Beam Gen 2. Dit biedt volgens het audiobedrijf een nog rijkere en meeslependere luisterbeleving. Met in de ‘hoofdrol’ o.a. Dolby Atmos en DTS kan dat ook niet anders.

Inderdaad: je leest het goed. Ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS. Dat is waar deze Beam Gen 2 vooral het verschil maakt met zijn ‘voorganger’. Zo kan je intens genieten van een verbeterd geluid in hetzelfde formaat. Goed gezien van Sonos.

Sonos Beam Gen 2

Dolby Atmos. De ‘geluidstechnologie’ die je omringt en volledig onderdompelt in de actie. Vliegtuigen die boven je hoofd lijken te vliegen, voetstappen van iemand die door de kamer lijkt te bewegen, … De Beam Gen 2 maakt het helemaal waar.

Door extra processorkracht en de nieuw ontwikkelde, gefaseerde speakeropstelling stuurt en lokaliseert Beam geluiden in de ruimte voor een levensechte beleving. Ook leuk om te vermelden: de soundbar is volledig compatibel met HDMI eARC op je tv, zodat je kan genieten van je favoriete films en games in geluid met een nog hogere definitie. Inclusief de ondersteuning natuurlijk van de nieuwe audioformaten.

Maar Sonos heeft niet allen ‘onderhuids’ gekeken, ook het design heeft een ‘upgrade’ gekregen. Hierbij staat gestroomlijnd centraal. Een naadloze integratie met jouw interieur wordt werkelijkheid dankzij een bijgewerkte en met hoge precisie geperforeerde grille van polycarbonaat. Net zoals dat al bij de Sonos Arc het geval was.

Lees ook


Sonos Arc ReviewSonos Arc: Review

 


“We zeggen vaak dat home cinema een echte aanjager zal zijn voor onze sector. Beam heeft daar een enorm belangrijke rol in gespeeld als een van de bestverkopende soundbars in zijn categorie.”

Aldus Patrick Spence, CEO van Sonos. Op basis van hetgeen dat ze de afgelopen jaren hebben geleerd over goede luisterervaringen en home cinema, hebben ze nu een manier gevonden om hun succesvolle Beam van nieuwe functies en nog beter geluid te voorzien. Rekeninghoudend met het compacte formaat. Erg geslaagd. Denk je niet?

Zoals je ziet: deze spiksplinternieuwe Beam zorgt voor een nog betere home cinema-beleving. Net op tijd voor de release van alle nieuwe films en tv-shows die dit herfstseizoen hun intrede zullen maken.

Vanaf 5 oktober zal de Beam Gen 2 wereldwijde beschikbaar worden. Je mag rekenen op een adviesprijs van 499 euro. En, zoals je al kon zien op bovenstaande plaatjes, is de toonaangevende compacte smart soundbar voor tv, muziek, games en nog veel meer leverbaar in een witte of zwarte afwerking. Benieuwd naar meer? Bekijk zeker eens onderstaande video of surf naar de website van Sonos voor alle verdere details.

Verkooppunten van het merk sonos