Sony laat weten dat de veelbelovende A80J OLED 4K HDR-tv’s vanaf deze week verkrijgbaar worden bij alle erkende Sony dealers in de Benelux. Dit model is leverbaar in een 55, 65 en 77 inch beeldformaat en maakt gebruik van de beste beeld- en geluidstechnologieën van Sony. Dat belooft alvast heel veel goeds!

De A80J BRAVIA XR-serie maakt gebruik van een volledig nieuwe verwerkingsmethode die veel verder gaat dan conventionele artificiële intelligentie (AI). Dankzij de toevoeging van de Cognitive Processor XR wordt er een ongeëvenaard contrast met extreme helderheid en puur zwart gecreëerd.

Sony BRAVIA A80J OLED

Met dit model biedt Sony de meest meeslepende belevenis op de markt. Hoe ze dat precies doen? Door middel van een toonaangevende beeldkwaliteit, een innovatief geluid en een prettige gebruikservaring verpakt in een premium design. Kiezen voor een beeldformaat van 55, 65 en 77 inch? De keuze is alvast volledig aan jou.

Lees ook


Sony BRAVIA XR A90JSony BRAVIA XR A90J 4K OLED-televisie is in aantocht

 


 

De BRAVIA A80J 4K HDR OLED-tv’s zijn allen voorzien van de exclusieve BRAVIA CORE-service. Deze content service is ontwikkeld in samenwerking met Sony Pictures Entertainment (SPE). Alle nieuwe BRAVIA XR modellen zijn uitgerust met BRAVIA CORE zodat jij kan genieten van de nieuwste SPE Premium titels en klassiekers, evenals de grootste IMAX Enhanced collectie. BRAVIA CORE is de eerste content service met Pure Stream technologie voor een vrijwel lossless, UHD BD-equivalente kwaliteit met streamingsnelheden tot 80 Mbps.

Uiteraard hebben we hier nog maar een tipje van ‘audiovisuele sluier’ gelicht. Wil je meer ontdekken over alle leuke features die het BRAVIA A80J OLED-model aan boord heeft? Surf dan zeker eens naar Sony’s website en maak kennis met deze beloftevolle televisie.

Of, nog gemakkelijker, bekijk onderstaande first look-video die gemaakt werd om de introductie kracht bij te zetten. In minder dan 8 minuten leer je bijna alles over de BRAVIA A80J-serie. Benieuwd?

Verkooppunten van het merk sony