Maak kennis met de BRAVIA CORE Pure Stream service van Sony, een gloednieuwe streaming service die recent werd gelanceerd in de Benelux die zorgt voor filmamusement in nagenoeg een Blu-ray beeldkwaliteit voor de Sony BRAVIA XR-tv’s.

BRAVIA CORE biedt naar eigen zeggen een brede selectie van de nieuwste filmreleases, blockbusters en filmklassiekers in de allerhoogste beeldkwaliteit. Volgens Sony creëert deze spiksplinternieuwe service het beste op vlak van streamen.

Het wordt bovendien exclusief gelanceerd voor de nieuwe BRAVIA XR-tv’s. Benieuwd waar jij je mag aan verwachten? Bekijk dan zeker eens onderstaande video die Sony maakte om de introductie van BRAVIA CORE kracht bij te zetten.

BRAVIA CORE is voortgevloeid uit een samenwerking met Sony Pictures Entertainment (SPE) en brengt entertainment en technologie samen. Het is speciaal ontwikkeld om Sony tv consumenten speelfilms en andere content in een ultieme beeldkwaliteit te laten beleven bij hun thuis.

Lees ook


Sony XB13De Sony XB13: een kleine speaker mét groots geluid

 


“We brengen ons entertainmentaanbod in de hoogste kwaliteit naar de consumenten via de Sony-technologie van onze televisies. De BRAVIA CORE-videodienst is inbegrepen bij iedere BRAVIA XR-tv en biedt de ultieme kijkervaring.”

Aldus Keith Le Goy, President van Worldwide Distribution and Networks bij Sony Pictures Television. BRAVIA CORE is beschikbaar op alle BRAVIA XR Models Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J. Klaar voor een bioscoopervaring in jouw woonkamer? Talloze films liggen alvast op jou te wachten. Klaar om ze te ontdekken?

Verkooppunten van het merk sony