Met de HT-X8500, HT-S350 en UBP-X800M2 breidt Sony het bestaande home-videoassortiment uit. Dit alles om liefhebbers van films, muziek, games en andere vormen van entertainment – de ultieme opstelling in de woonkamer te kunnen aanbieden. 

Om Dolby Atmos nog toegankelijker te maken komt Sony met de HT-X8500 met Dolby Atmos en DTS:X. Deze 2.1-kanaals soundbar levert een perfect geluid voor zowel films, Netflix-series, tv-programma’s als muziek via Spotify.

HT-X8500

HT-X8500

De HT-X8500 soundbar met Dolby Atmos en DTS:X is de oplossing om een thuisbioscoop te creëren. De Vertical Surround Engine kan daadwerkelijk het effect van helikopters die boven het hoofd vliegen nabootsen. Deze technologie produceert een kamervullend Dolby Atmos geluid zonder gebruik te maken van plafondweerkaatsing of omhooggerichte speakers.

Zelfs wanneer de content geen Dolby Atmos of DTS:X ondersteuning biedt creëert de HT-X8500 een virtueel ruimtelijk geluid. Dit komt dankzij Sony’s technologie om stereogeluid om te zetten naar 7.1.2 geluidskanalen. De ingebouwde dubbele subwoofer levert een diep basgeluid en met de cinema audio-modus worden filmliefhebbers helemaal meegenomen in het verhaal.

De HT-X8500 biedt ondersteuning voor HDMI eARC. Dit is essentieel voor het overdragen van hoogwaardige audio met een optimale bandbreedte en snelheid. HDMI eARC is onderdeel van de HDMI 2.1 standaard. Dit staat garant voor audio met een hoge resolutie, een snellere verversingsfrequenties en ultrasnelle HDMI-kabelondersteuning. Ook is Bluetooth en NFC voorzien om en snel verbinding te maken met een smartphone of tablet.

HT-S350

HT-S350

De nieuwe HT-S350 soundbar maakt van de woonkamer een thuisbioscoop.
Met een krachtig geluid en een vermogen van 320 W produceert de soundbar een indrukwekkende surround sound. De bijbehorende subwoofer is draadloos en daardoor vrij van extra kabels.

S-Force PRO Front Surround zorgt voor een bioscoopeffect alsof er meerdere speakers in de ruimte aanwezig zijn. Zowel films, Netflix-series, tv-programma’s als muziek via Spotify (via Bluetooth) worden hoogwaardig weergegeven via de ingebouwde Dolby Digital audioprocessor. Deze zorgt ervoor dat laagfrequente geluiden en stemmen altijd helder klinken zonder gebruik te maken van een aparte subwoofer.

Ook dit model is uitgerust met HDMI ARC voor het eenvoudig koppelen met een TV. Tevens is Bluetooth en NFC voorzien om eenvoudig verbinding te maken met een smartphone of tablet.

UBP-X800M2

UBP-X800M2

 

De UBP-X800M2 4K HDR Blu-ray player is de perfecte basis voor 4K HDR entertainment in de woonkamer. Dit model ondersteunt 4K Ultra-HD Blu-ray-weergave en HDR-formaten, waaronder HDR10, Dolby Vision en Hybrid Log Gamma.

De nieuwe player biedt een uitstekend kleurengamma, meer contrast en helderheid dan standaard Blu-ray-spelers. Dit resulteert in een levensecht beeld en hoogwaardige weergave van details. Naast hoogwaardige video-output levert de UBP-X800M2 een zuiver geluid via Hi-Res audio. DSEE HX verbetert de samplingfrequentie en de bitdiepte van het oorspronkelijke signaal. Dit leidt tot een natuurlijker geluid en een breder dynamisch bereik.

Dit model ondersteunt tevens streamingdiensten in 4K, waaronder Netflix, Amazon Prime Video en YouTube. De woonkamer wordt omgetoverd tot een bioscoop en gebruikers kunnen rechtstreeks vanaf de Blu-ray-speler genieten van 4K HDR.

De HT-X8500 is vanaf april 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor € 400
De HT-S350 is vanaf mei 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor € 260
De UBP-X800M2 is vanaf mei 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor € 350

Verkooppunten van het merk sony