Sony heeft de nieuwe Glass Sound luidspreker aangekondigd in de Benelux. De LSPX-S2 is voorzien van een Hi-Res audio driver en praktische push & play functie voor Spotify Connect. De luidspreker heeft een minimalistisch design en past daardoor binnen ieder type interieur.

LSPX-S2

De LSPX-S2 past goed in de woonkamer dankzij het subtiele design en afwerking. De luidspreker verhoogt de sfeer in elke interieurstijl dankzij de ledverlichting die je kan dimmen. Ook een kaarslichteffect werd toegevoegd om een rustige sfeer te creëren.

Dankzij de Sony Advanced Vertical Drive-technologie wordt het geluid 360 graden rondom weergegeven. Dit zorgt voor een authentiek en hoogwaardig geluid dat tot in elke hoek van de kamer hoorbaar is.

LSPX-S2

De organische glazen behuizing trilt mee met de geluidsgolven. Dit zorgt voor een verticale verspreiding van het geluid. De tweeter met organische glazen buis heeft een breder oppervlak in vergelijking met conventionele luidsprekers. Dit garandeert een helder geluid met minimaal verlies van volume. Daarnaast is de luidspreker compatibel met Hi-Res audiobronnen. Ideaal voor Hi-Res Audio om muziek te luisteren zoals de artiest het bedoeld heeft.

LSPX-S2

De Glass Sound luidspreker is vormgegeven in een compacte behuizing met een batterijlevensduur tot wel 8 uur. Afspelen van muziek is eenvoudig via een smartphone of tablet en ingebouwde Bluetooth-adapter van de LSPX-S2. De luidspreker is tevens compatibel met NFC One-Touch voor nog sneller en handiger koppelen. Tevens heeft dit model een handige “Push & Play”–functie. Via een speciale knop op de luidspreker zijn de meest gedraaide nummers van Spotify Connect te streamen zonder deze op te hoeven zoeken.

LSPX-S2De LSPX-S2 kan worden aangestuurd via de Sony Music Center App. Deze app is gratis te downloaden via Google Play (Android) en de App Store van Apple. Via deze app zijn onder meer Spotify, Chromecast en SoundCloud toegankelijk. De app is gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om maximaal 10 andere geluidssystemen van Sony met de LSPX-S2 te verbinden.

De LSPX-S2 is vanaf mei 2019 verkrijgbaar voor €600.

Verkooppunten van het merk sony