Vinyl blijft aan populariteit winnen en Sony speelt daar op in met een nieuwe draaitafel. Met de Sony PS-LX310BT is het eenvoudig om Lp’s via bluetooth af te spelen op een luidspreker of hoofdtelefoon. 

PS-LX310BTDe PS-LX310BT brengt het warme geluid van vinyl naar een draadloze luidspreker of hoofdtelefoon door Bleutooth toe te voegen aan de platenspeler. Het koppelen van een apparaat is eenvoudig via de speciale Bluetooth-knop. Dankzij de automatische afspeelfunctie wordt de muziek direct afgespeeld via het laatst gekoppelde apparaat. Voor gebruikers die de voorkeur geven aan een bekabelde verbinding, is de platenspeler ook voorzien van een audiokabel.

Ze biedt instelbare versterking voor alle Bluetooth-apparaten. Er is ook een ingebouwde phono-voorversterker die kan worden geselecteerd voor versterkers die alleen op lijnniveau kunnen worden aangesloten.

PS-LX310BTDe PS-LX310BT is vormgegeven in een aluminium plateau om perfecte audioprestaties te garanderen. De rechte arm met de naaldtip zorgt voor een goede stereobalans. De arm is voorzien van een geïntegreerde ronde kop-omhulling om resonantie tegen te gaan. In combinatie met een dikke en stevige stofkap om weerstand te bieden aan resonantie, is er geen betere manier om van vinyl te genieten.

De PS-LX310BT is vormgegeven in een stijlvolle en hoogwaardige behuizing. Tevens zijn intuïtieve keuzetoetsen geïntegreerd voor starten, stoppen en koppelen van externe apparaten.

De PS-LX310BT is vanaf april 2019 verkrijgbaar in de Benelux aan een prijs van €250.

PS-LX310BT

Verkooppunten van het merk sony