Sony breidt vandaag de 1000X-familie uit met een draadloze in-ear headphone, de WF-1000XM3. Stilstaan bij een bushalte, met de Eurostar naar Londen of een lange vlucht naar Sydney – deze in-ear headphone filtert automatisch ongewenste geluiden weg op iedere locatie.

De Dual Noise Sensor-technologie van de Sony WF-1000XM3 vangt het omgevingsgeluid via een feedforward- en feedback-microfoon op. Daarna wordt het geluid geanalyseerd met de QN1e-chip. Vervolgens reduceert deze alle storende geluiden tot een minimum. De processor creëert een omgekeerde geluidsgolf om storende achtergrondruis te neutraliseren. Van storende cabinegeluiden in het vliegtuig tot chaotisch straatlawaai in de stad. Alles wordt geëlimineerd door de Sony WF-1000XM3.

Sony garandeert met deze technologie een optimale geluidservaring. Dankzij 24-bit verwerking in de QN1e processor produceert de WF-1000XM3 een muzikale beleving. Verder gaat de Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) MP3 bestanden sterk opwaarderen. Dit garandeert een perfect geluid om de kwaliteit van High-Resolution Audio te benaderen.

Het draadloze ontwerp van de Sony WF-1000XM3 geeft voldoende bewegingsvrijheid om ontspannen te luisteren naar muziek. Het ontwerp is klein en licht. Een nieuw ontwikkelde Bluetooth-chip maakt gelijktijdige L/R Bluetooth-overdracht op een kwalitatieve wijze mogelijk. In tegenstelling tot de conventionele links-naar-rechts wisselende Bluetooth-overdracht wordt nu de muziek op hetzelfde ogenblik ontvangen. Verder zorgt de geoptimaliseerde antennestructuur ook voor een stabiele verbinding.

De Sony WF-1000XM3 in-ear headphone heeft door de ergonomische tri-hold-structuur een hoger draagcomfort en meer stabiliteit in het oor. Verder is een sterk rubber oppervlak toegevoegd aan de binnenzijde om een stabiele pasvorm te garanderen. Met vier verschillende maten hybride oordopjes en drie maten triple-comfort-oordopjes zit de perfecte pasvorm er gegarandeerd tussen.

 

De HD Noise Cancelling processor heeft een laag stroomverbruik, waardoor batterijlevensduur en luistertijd aanzienlijk worden verlengd. Een volle batterij gaat tot 24 uur lang mee met Noise Cancelling ingeschakeld. De WF-1000XM3 is eenvoudig via Bluetooth met iedere smartphone of tablet te verbinden. De headphones worden geleverd in een compacte case die tevens als oplader fungeert. Ideaal voor een laadbeurt onderweg. De in-ears hebben tevens een snellaadfunctie – slechts 10 minuten laden biedt een batterijlevensduur van 90 minuten. Het oplaaddoosje is uitgerust met NFC zodat snel en eenvoudig verbinding kan worden gemaakt.

Daarnaast beschikt de headphone over de Quick Attention modus. Deze is eenvoudig te benaderen via een touch-pad aan de rechteroorschelp van de 1000XM3. Door aanraking met de vinger wordt de noise cancelling tijdelijk uitgeschakeld en activeren de microfoons. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren – zonder de in-ears uit te hoeven doen. Via dit touch-pad kan tevens van nummer gewijzigd worden, is het volume instelbaar en kan een telefoongesprek worden opgenomen. De WF-1000XM3 is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan door middel van spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden. Bovendien pauzeert de Wearing Detection-functie automatisch de muziek bij het uitdoen van de dopjes. Vervolgens gaat de muziek automatisch verder wanneer de in-ears weer gebruikt worden.

De Sony WF-1000XM3 is verkrijgbaar in stijlvol zwart of zilver. Dit nieuwe in-ear model van Sony is vanaf augustus 2019 in de Benelux beschikbaar voor €250.

Verkooppunten van het merk sony