Maak kennis met de nieuwste aanwinst in het LG-assortiment: de StanbyMe-luidspreker. Draagbaar en veelzijdig. Deze speaker kan je overal mee naartoe nemen. Ben je al in het bezit van een StanbyMe Lifestyle-scherm? Deze telg is alvast een perfecte aanvulling.  

Kenmerken van de StanbyMe-luidspreker  

Stanbyme speakerDe afmetingen van LG’s StanbyMe zijn als volgt. Het exemplaar meet 78 mm hoog, 326 mm breed en 87 mm diep. Met een gewicht van slechts 0,9 kg weegt de luidspreker bijna niets. Flexibiliteit troef. Ideaal voor zowel thuis als onderweg. De audiokwaliteit blijft onveranderd, ongeacht je locatie. Dankzij een speciale houder kan de luidspreker bevestigd worden aan de LG StanbyME. Op die manier kan je als luisteraar/kijker kiezen voor de meest optimale positionering.

Dankzij de α (Alpha) 7 Gen 6 AI-processor wordt het geluid geoptimaliseerd op basis van het type inhoud. De dubbele 20 mm tweeters staan garant voor een gedetailleerd geluid. Bovendien kan de StanbyMe maar liefst 16 uur lang spelen voordat de batterij leeg is. Om de sfeer volledig over te brengen, is randverlichting aanwezig.  

LG’s StanbyMe-luidspreker combineren met StanbyMe Lifestyle-scherm 

Met de meegeleverde afstandsbediening van het StanbyMe Lifestyle-scherm kan je zowel het scherm als de luidspreker bedienen. Met een eenvoudige druk op de knop kan je alles in- of uitschakelen. Je kan ook heel gemakkelijk connecteren via Bluetooth.  

LG StanbyMe heeft een widget waarbij je een one-stop controlecentrum kan raadplegen. Hiermee kan je de status van de luidspreker bekijken. Als dat niet handig is? Om een uniforme audiokwaliteit te leveren, wordt de WOW Orchestra-functie gecombineerd met het ingebouwde audiosysteem van het StanbyMe-scherm.

Geduld hebben is zonder twijfel de ultieme sleutel! De StanbyMe van LG zal later uitgerold worden in grote markten over de hele wereld. Zoals eerder vermeld, met de StanbyMe-luidspreker geniet je van jouw favoriet content. Zowel thuis als ‘on the go’.

Verkooppunten van het merk lg