Je hebt ongetwijfeld als eens gehoord van streamingdienst Netflix, maar heb je ook ooit al eens gehoord van Netflix Recommended TV? Het is een soort van evaluatieprogramma van het Amerikaanse bedrijf waarbij je als consument wordt geholpen om voor jouw de perfecte televisie uit kiezen.

Netflix Recommended TVOm nu te bepalen welke televisies ideaal zou zijn voor jou om urenlang op te Netflixen of bingewatchen, zijn er een aantal parameters die daar een belangrijke rol in spelen. Denk maar aan prestaties, gebruiksgemak en andere features die het kijken nóg aangenamer maken.

Deze keer is het Panasonic die in de prijzen valt met hun HZ2000-serie, HZ1500-serie, HZ1000-serie, HZ980-serie, HX900-serie en de HX800-serie. De fabrikant werkt daarom ook nauw samen met Netflix om een nauwkeurige beeld- én geluidsweergave te realiseren aangepast aan de noden en wensen van de consument.

Natuurlijk zijn er nog veel andere TV’s die warm aanbevolen worden, een overzicht is te vinden op de website van Netflix. Naast Panasonic mogen we verder Sony en Samsung toevoegen aan het rijtje om de line-up van 2020 compleet te maken. In tegenstelling tot vorig jaar moeten we wel vaststellen dat Philips om de één of andere reden dit jaar niet mag zegevieren.

Heb jij toevallig een tv in huis van een andere fabrikant? Denk maar aan Philips, LG, Akai, Haier, …? No worries want ook op deze beeldschermen spatten de serie’s en films van Netflix nog steeds van je scherm.

Wil je graag ontdekken welke voordelen een Netflix Recommended TV nog biedt? Bekijk dan zeker eens onderstaande video of breng een bezoekje aan de website van Panasonic.

Verkooppunten van het merk panasonic