De nieuwe Sony Xperia Touch is niet zomaar een projector. Het toestel verandert een muur, tafel of zelfs je vloer in een interactief scherm. 

Dit kan dankzij de short-throw projectie, een state-of-the-art touchfunctie en een simpele wifiverbinding. Deze draagbare projector brengt een volledig nieuwe dimensie naar je thuis.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan interactieve bordspellen op tafel spelen, online recepten weergeven op je aanrecht, je muur in een cinemascherm van maar liefst 80 inch veranderen, je muur als berichtenbord gebruiken,… Natuurlijk kan je ook een hoop apps gebruiken via Google Play.

De Xperia Touch combineert een infraroodlicht-schikking met een 60fps-camera. Een plat oppervlak kan een interactief touchpaneel van 23-inch groot worden. Het toestel weet ook wanneer je in de buurt bent door middel van ingebouwde sensoren en schakelt zichzelf in als je voorbij loopt.

Ondanks al deze baanbrekende technologieën is de Xperia Touch verbazingwekkend compact en licht. Zo past hij in elke omgeving en staat nooit in de weg.

De Sony Xperia Touch zal vanaf het voorjaar beschikbaar zijn, te beginnen in Frankrijk. Goedkoop is hij alleszins niet; 1499 euro is het prijskaartje.

Verkooppunten van het merk sony