Ruim 30 deelnemende importeurs met ruim 75 merken zullen neerstrijken om de allermooiste én -leukste producten te demonstreren. Audio Show iEar’ heeft je heel wat te bieden. Inclusief gevarieerde en uitgebreide demonstraties van het beste dat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een mix van toegankelijke en betaalbare audio-apparatuur tot en met de exclusieve topproducten. Er zijn veel primeurs en introducties. Tevens zijn er speciale guests aanwezig die van elke demonstratie een feest maken. In dit nieuwsbericht delen we alvast de laatste praktische informatie.

Locatie informatie

Eerst en vooral: er is een gratis bewaakte garderobe ter hoogte van de entree. Bij binnenkomst ontvang je de gratis show catalogus met plattegrond, ook digitaal beschikbaar via een QR-code. In het stadion is digitale bewegwijzering aanwezig. Zo kan je nog sneller navigeren naar je favoriete standhouder.

In het restaurant op de 2e verdieping zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar. Een lunch nuttigen? Dat kan zowel in het restaurant (verzorgd door Bonheur Horeca Groep) als op het buitenterrein bij twee foodtrucks. Betalen met PIN is geen probleem. Het volledige complex is bereikbaar voor mensen met een handicap en/of rolstoel. Er is een lift aanwezig.

Bereikbaarheid

De show is makkelijk bereikbaar met de wagen vanaf de naastgelegen A58. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar rondom het stadion (P1/P2/P3). Er wordt gevraagd om de  aanwijzingen te volgen van parkeerbeheer.

Reis met het openbaar vervoer op Tilburg Centraal Station. Gedurende de showdagen wordt er een gratis shuttle service verzorgd tussen Tilburg CS en het Willem II stadion. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Van Mossel Audi Tilburg. De milieuvriendelijke Audi e-Tron’s zijn herkenbaar aan het iEar’ show logo en vertrekken vanaf de Kiss & Ride plek op Tilburg CS, uitgang Noord. De doorlooptijd bedraagt ongeveer 15 minuten.

Maak kans op prijzen ter waarde van € 6.500,-!

Als showbezoeker maak je kans op te gekke prijzen met een totale waarde van ruim 6.500 euro. Hoe maak je kans? Zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is een winkaartje invullen op de show bij het show promotieteam en je dingt al mee! Wil je een dubbele kans maken? Vul dan zeker ook het online winformulier in! Prijswinnaars worden 21 november bekend gemaakt en op de hoogte gebracht.

iEar’ Store

Niets leuker dan lekker HiFi winkelen! De winkels van iEar’ in Tilburg en Amsterdam zijn weliswaar gesloten op zaterdag 18 november, maar op de show richten ze een heuse iEar’ Store in, waar je het showweekend lekker kan shoppen. En hoe! Verdeeld over de show vind je in de deelnemer ruimtes heel wat showaanbiedingen. Daarnaast vind je in de iEar’ Stores (S10 & B6) uiterst interessante koopjes, waarvan er ongetwijfeld een boel op je verlanglijstje staan!

Primeurs & introducties

Dit jaar zijn er meer primeurs & introducties dan ooit te vinden op de show. Veel leveranciers gebruiken dit podium om hun nieuwste paradepaardjes aan het grote publiek voor te stellen. We zullen ze nog niet allemaal bespreken, maar een aantal van de primeurs willen we toch alvast onder de aandacht brengen!

 • Naim New Classic 300 serie
  Als step-up van de eerder dit jaar geïntroduceerde New Classic 200 serie nu modellen die nog een stap verder gaan in ultieme geluidskwaliteit. Ga luisteren naar de NAP 305 mono eindversterkers, de NAC 332 analoge voorversterker en de NSS 333 ultieme audio streamer.
 • Meze Empyrean II
  Gooide het eerste model Empyrean al hele hoge ogen, nu is daar zijn opvolger: Empyrean II. Voortbouwend op de erfenis van zijn voorganger, komt Empyrean II naar voren als een symfonie van kunstenaarschap, geluidsinnovatie en vakmanschap, waarmee deze planar magnetic hoofdtelefoon op een nieuw voetstuk komt te staan.
 • Marantz Model 50 & CD 50n
  In de MODEL range van Marantz lang verwachte nieuwe modellen. Gepositioneerd onder de Model 30 en SACD 30n een Model 50 combinatie die in essentie dezelfde opbouw en mogelijkheden kent, maar waarmee Marantz geluidskwaliteit voor een nog bredere doelgroep beschikbaar maakt.
 • Auralic Aries G2.2 en Vega G2.2
  De nieuwe G2.2 Aries en Vega modellen zijn niet zomaar de volgende in de reeks. Deze modellen zijn uitgerust met het volgende generatie technologische platform, wat je als luisteraar zult ervaren in snelheid en gemak, maar vooral in geluidskwaliteit!
 • Van den Hul The Grail SX
  Naast het overweldigende kabelassortiment van deze fabrikant, waar ze al decennialang om bekend staan, biedt Van den Hul ook al jaren een prachtige analoge elektronica lijn op high-end niveau. Nieuw telg in deze serie is de crème-de-la-crème van de phono voorversterkers, The Grail SX.
 • Halcro Eclipse Pre Amplifier
  Na de introductie van de nieuwe Halco Eclipse Mono- en stereo eindversterkers is het nu tijd voor een bijpassende voorversterker. En daarbij is niet over één nacht ijs gegaan. Net als de eindversterker zal de Halcro Eclipse Dual Chassis Pre Amplifier op eenzame hoogte staan als het gaat om geluidskwaliteit en muziekbeleving.
 • Nagra Classic DAC II
  Het Zwitserse Nagra Audio staat bekend om haar ultieme compacte high-end audioapparatuur van Zwitserse precisie audio kwaliteit. Groot geworden met opname- en dus analoge apparatuur, ontwikkelt het bedrijf ook serieus op digitaal vlak. De nieuwe Nagra Classic DAC II is daar een heel goed voorbeeld van.
 • Bowers & Wilkins 801 D4 Signature
  Het predicaat Signature wordt maar zelden uitgegeven aan een Bowers & Wilkins luidspreker, pas zeven keer in haar historie. De eerste Signature werk postuum opgedragen aan oprichter John Bowers, omdat het steeds de beste luidsprekertechnologie vertolkt die tot dan toe voor mogelijk werd gehouden.
 • Hegel H600 & Viking
  Een nieuw koningskoppel bij Hegel. De H600 is het nieuwe vlaggenschip geïntegreerde versterker en volgt de populaire H590 op. Een versterker die veel high-end luidsprekers kan begeleiden bij een optimale prestatie. Terzijde gestaan door de Viking CD speler, omdat je met het afspelen van muziek vanaf CD zeker bent van de allerbeste weergave kwaliteit.
 • Yamaha HA-L7A
  Vorig jaar op de eindstreep van 2023 introduceerde Yamaha haar nieuwe vlaggenschip koptelefoon, de YH-5000SE. Deze hoofdtelefoon wordt inmiddels door veel muziekliefhebbers stevig omarmd. Om de prestaties te optimaliseren brengt Yamaha nu een bijpassende hoofdtelefoon versterker uit, de HA-L7A.
 • Sonus faber Duetto
  Een logisch gevolg van de eerste actieve streaming audio all-in-one speaker Omnia is nu een actief draadloos stereo systeem, de Duetto. Fabelachtige Sonus faber audiokwaliteit die al klinkt nadat de stekkers in het stopcontact zitten en jij je favoriete muziek hebt uitgezocht op de internet streaming service van jouw keuze.

Special guests

Naast al die fantastische producten komen er ook weer een aantal prominente special guests uit de audio industrie. Hoe vaak kom je daar mee in aanraking? Speciaal voor jou komen ze vanuit alle delen van de wereld voor het verzorgen van de mooiste demonstraties en workshops. De opstelling voor dit jaar:

 • Aalt Jouk van den Hul
  Oprichter Van den Hul, uit Nederland namens importeur Music2
  Ruimte N4, 1e verdieping
 • Anders Ertzeid
  Product specialist van Hegel, uit Noorwegen namens importeur GP Acoustics
  Ruimte B1, begane grond
 • Guido Schuetze
  Product specialist van Audio Physic, uit Duitsland namens importeur PAI audio video
  Ruimte B9, begane grond
 • Henrik Hoxbro
  Product specialist van System Audio, uit Denemarken namens importeur PAI audio video
  Ruimte B8, begane grond
 • Jan Douwe Kroeske
  Presentator / KEF pop-quiz, uit Nederland namens importeur GP Acoustics
  Ruimte B1, begane grond
 • Jeremy Brown
  Product specialist van Monitor Audio, uit Engeland namens importeur Monitor Audio Nederland
  Ruimte S12, 2e verdieping
 • Johan Coorg
  Brand Ambassador van KEF, uit Engeland namens importeur GP Acoustics
  Ruimte M1, 1e verdieping
 • Mark Ragett
  Product specialist van Naim Audio, uit Engeland namens importeur Latham Audio
  Ruimte N1, 1e verdieping
 • Olaf Steinert
  Product specialist van Focal, uit Frankrijk namens importeur Latham Audio
  Ruimte N1, 1e verdieping
 • Ole Witthøft
  Product specialist van System Audio, uit Denemarken namens importeur PAI audio video Ruimte B8, begane grond
 • Otto Jørgensen
  Product specialist van Dynaudio, uit Denemarken namens importeur Dynaudio Benelux Ruimte Z3, 1e verdieping
 • Pete Dixon
  Product specialist van Cambridge Audio, uit Engeland namens importeur Dimex Reference Audio Equipment Ruimte Z4, 1e verdieping
 • Philipp Sigmund
  Product specialist van Transrotor, uit Duitsland namens importeur Monitor Audio Nederland Ruimte S13, 2e verdieping
 • Richard Bates
  Product specialist van Auralic, uit Engeland namens importeur Dynaudio Benelux Ruimte Z3, 1e verdieping
 • Siemen Algra
  Product specialist van Primare, uit Denemarken namens importeur PAI audio video Ruimte B9, begane grond

HiFi awards

Elk jaar worden de mooiste en/of nieuwste producten voorgedragen voor het winnen van een felbegeerde Audio Show iEar’ Hifi Award. In tien categorieën zijn een variërend aantal producten genomineerd om tot beste product te worden gekroond. Het is aan de bezoekers van Audio Show iEar’ 2023 om per categorie op de gewenste voorkeur te stemmen. Op alle categorieën mag worden gestemd.

De show deelnemers zullen de genomineerde producten vertonen in hun ruimtes en kunnen de showdagen benutten om het publiek te vragen op hun producten te stemmen. De uitreiking van de awards vind plaats op de show op de zondag middag. Breng je stem uit op: https://hifi.nl/iear-awards-2023

De categorieën waarin gestemd kan worden zijn:

 • Beste luidspreker;
 • Beste wireless speaker;
 • Beste receiver / All in one;
 • Beste versterkerBeste head-fi;
 • Beste platenspelerBeste bron/streamer/DAC;
 • Beste subwooferBeste accessoire;
 • Beste beeldproduct.

Audio Show iEar’ 2023

Met de aanwezigheid van al deze importeurs, merken, producten, introducties, primeurs, special guests, te winnen prijzen, het toegewijde team van iEar’ en alle verrassingen die hier nog bij gaan komen, mag je als audiofiel en/of muziek-/en filmliefhebber niet ontbreken op dit evenement!

Verkooppunten van het merk hegel