Ben jij als muziekliefhebber of audiofiel fan van het merk Sonus faber? Dan heeft deze fabrikant goed nieuws voor jou. Ze hebben namelijk een interessant inruilprogramma voorzien, waardoor jij als consument nog gemakkelijker toegang krijgt tot hun hoogwaardige producten. 

Sonus faber. Een merk dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde geluidskwaliteit en verfijnde audioproducten. Met hun ‘Trade Up Program’ willen ze nog meer mensen laten genieten van een sublieme geluidservaring dankzij hun kwalitatieve luidsprekers. Tijd om afscheid te nemen van je oude speakers en te upgraden naar het beste van Sonus faber. 

Voor een beperkte tijd biedt Sonus faber jou de geweldige kans om je oude luidsprekers in te ruilen voor een gloednieuw paar. Deze mooie aanbieding is geldig voor enkele van de meest geliefde collecties. Denk maar aan de Lumina, Sonetto, Olympica Nova, Heritage, Homage en Reference. 

Wat het nog leuker maakt, is dat de nieuwe Sonus faber luidsprekers minstens 2,5 keer de waarde moeten hebben van de luidsprekers die je inruilt. Dit betekent dat je niet alleen een upgrade krijgt in geluidskwaliteit, maar ook in waarde. Klinkt als muziek in de oren. 

Ben je klaar om jouw thuiservaring te verheffen met het wereldberoemde, natuurlijke geluid van Sonus faber? Neem dan zeker contact op met een geautoriseerde Sonus faber dealer uit jouw buurt. Het inruilprogramma loopt nog tot 30 november 2023. Upgrade je audio-ervaring met het 2023 Sonus faber Trade Up Program en ervaar geluid zoals nooit tevoren. 

Verkooppunten van het merk sonus-faber