AMBEO Soundbar van Sennheiser is geëerd met de prestigieuze EISA Award 2019-2020 in de categorie “Premium Soundbar”. De EISA Awards worden jaarlijks gepresenteerd door de European Imaging and Sound Association (EISA) en vieren producten die de meest geavanceerde technologie en gewenste functies combineren met toonaangevende prestaties. In verschillende categorieën, waaronder mobiele apparaten, Hi-Fi en Home Theatre Audio, erkennen de prijzen de allerbeste nieuwe producten in consumentenelektronica, zoals gekozen door 55 toonaangevende internationale gespecialiseerde CE-tijdschriften.

De AMBEO Soundbar werd erkend door de internationale EISA-jury vanwege zijn vermogen om een ​​meeslepende 3D-geluidservaring te creëren vanaf één alles-in-één-apparaat. De prijs wordt officieel uitgereikt tijdens een prijsuitreiking tijdens IFA 2019 in Berlijn.

“Met de AMBEO Soundbar hebben we geprobeerd een nieuwe productcategorie in te voeren en nieuwe normen voor een 3D-geluidservaring thuis vast te stellen. Het ontvangen van de EISA Award toont aan dat we erin geslaagd zijn nieuwe grenzen te verleggen in de markt voor luidsprekers voor thuisentertainment en een van de beste soundbars ter wereld leveren, “aldus Stephane Hareau, Global Head of Products Consumer bij Sennheiser. Met 13 stuurprogramma’s en de nieuwste virtualisatietechnologie die gezamenlijk is ontwikkeld met Fraunhofer IIS, plaatst de soundbar de luisteraar in de geluidservaring met ongelooflijk realisme, waardoor de lijnen tussen weergave en realiteit vervagen.

Het EISA Award-citaat prees de AMBEO Soundbar voor zijn perfecte combinatie van luidspreker- en microfoontechnologie: “Met zijn debuut-soundbar heeft Sennheiser het meeslepende audio-regelboek effectief herschreven. Dolby Atmos en DT S:Sennheiser AMBEO Soundbar EISA AwardX verwerken en AMBEO 3D-upmixing voor stereo en 5.1-inhoud introduceren. Dit grootschalige one-box-systeem zorgt voor een omhullende, bioscoopprestatie van elke bron. De 13 stuurprogramma’s, waaronder zes 4-inch woofers en twee upfiring-units, zorgen voor een verbazingwekkend realistisch geluidsbeeld met heldere hoge tonen en trillende bas, terwijl de microfoongestuurde kamerkalibratie van Sennheiser resulteert in een nauwkeurige presentatie. Drie HDMI-ingangen, een eARC-compatibele uitgang, plus Bluetooth, Chromecast en netwerktalenten zorgen ervoor dat de AMBEO Soundbar uw systeemhub wordt, en de bijbehorende smartphone-app maakt het gemakkelijk te gebruiken. Het belangrijkste is dat het ooit is vergeten dat het nooit is vergeten … ”

Zonder de noodzaak van extra luidsprekers of een externe subwoofer, biedt de AMBEO Soundbar een perfect aangepast 5.1.4-geluid en krachtige bas voor elke vorm van home-entertainment. Het is compatibel met Dolby Atmos, MPEG-H en DTS:X. Dankzij de Upmix-technologie kan het ook stereo- en 5.1-content in verbluffende 3D-weergave maken. De soundbar beschikt over vijf verschillende presets (film, muziek, sport, nieuws en neutraal) afgestemd op een reeks scenario’s en inhoudstypes die niet alleen de frequenties, maar ook de 3D-geluidskarakteristieken nauwkeurig aanpassen. Met de Smart Control-app van Sennheiser kunnen gebruikers akoestische instellingen aanpassen via slimme apparaten, waaronder voorinstellingen, het geluid personaliseren met de equalizer en kiezen uit drie verschillende AMBEO-modi.

Verkooppunten van het merk sennheiser