Audio-Life in Buren: een audiospeciaalzaak als het gaat om de beleving van muziek in zijn puurste vorm. Een natuurlijke geluidsweergave waarbij productie én reproductie heel dicht bij elkaar liggen? Dat zeker. Hun hoogwaardige merkenportfolio wordt verder aangevuld met Roon. De gespecialiseerde AV-winkel liet alvast weten in een blogbericht op de website dat ze nu gecertificeerd Roon dealer zijn. Audio-Life biedt jou als consument de zeer stille Roon Nucleus aan om Roon server software op te laten draaien. Benieuwd naar alle verdere details?

Wil je vandaag de dag genieten van jouw geliefkoosde muziek in de hoogste kwaliteit? Dan zijn er heel wat opties. Eén van de vele mogelijkheden: je kan bijvoorbeeld gebruik maken van een netwerk-audioserver. Zowel de muziek als de streamingsdiensten worden beheerd door een hardware server met speciaal geïnstalleerde server software. De software staat vaak dan al op een netwerk PC. De server software kan je met behulp van een app op je smartphone of tablet bedienen en via je netwerk aanbieden. Perfect ‘op maat’ van je audio set. Roon biedt je een mooie oplossing om dit te realiseren. Volgens Audio-Life is het zelfs de meest geschikte oplossing, zeker als je kijkt naar de software.

Audio-Life Roon

Als alternatief kan de Roon server software ook geïnstalleerd worden op elke willekeurige andere PC die beschikt over een krachtige processor met voldoende werkgeheugen. Een belangstellende zal wel rekening moeten houden met het volgende: bij alle varianten van de hardware staan de apparaten 24 uur per dag aan. Daar moeten ze dus geschikt voor zijn.

Kies je voor de Roon server? Dan zal de ontvangende audio set altijd een Roon Endpoint moeten bevatten die, al dan niet, voorzien is van een interne DAC. Iets waar Audio-Life jou heel graag mee helpt. Meerdere opties zijn beschikbaar.

Maar dat is niet alles want qua streaming is er veel mogelijk. Nieuwsgierig naar meer? Lees dan zeker eens dit bericht van Audio-Life en laat je verrassen. Audio-Life kan jou als consument op elk vlak meerdere oplossingen bieden. Jij mag uitgaan van een muzikale streamingweergave die niet alleen stabiel maar ook gebruiksvriendelijk is. Hans Scholten, streaming specialist bij Audio-Life, staat je graag te woord als je bijvoorbeeld meer informatie wenst.

“We started Audio-Life in 2015 for the love of music and good musical equipment. Only based on the real live experience.”

De ruimtes bij Audio-Life zijn zo ingedeeld dat je je altijd ‘optimaal comfortabel’ voelt, net alsof je thuis zit of bij een concert van je favoriete band, artiest of orkest. Aldus Audio-Life. Het gepassioneerde team verwelkomt jou met open armen. Voel je helemaal thuis in hun verschillende luisterruimtes waar elke dag weer nieuwe apparatuur staat opgesteld. Klaar om nieuwe combinaties te aanschouwen? Zowel met je ogen als oren? Ga dan gerust eens langs in de Hulsterstraat 26a (4116 EZ Buren, Nederland).

Benieuwd naar meer over Audio-Life? Surf dan gerust eens naar hun website en ontdek alles wat deze high-end winkel jou te bieden heeft op muzikaal vlak.

Verkooppunten van het merk roon