Sennheiser en AMG, dochteronderneming van Mercedes-Benz AG, zijn een samenwerking gestart. Het doel dat ze vooropgesteld hebben? De toekomst van rijprestaties combineren met hoogwaardige audio. Dat wordt gedaan in de nieuwe ​Mercedes-AMG ONE hypercar. Om hun rijbeleving te verbeteren met een aangename luisterervaring ‘on the go’, stelt de Sennheiser AMBEO Mobility-divisie hun MOMENTUM True Wireless oordopjes beschikbaar. De AMG ONE zal bestuurders een authentieke Formule 1-race-ervaring bieden met inbegrip van een overtuigende geluidskwaliteit. Aldus Sennheiser.

De True Wireless in-ears zijn de perfecte combinatie met wagens die net zo krachtig zijn als de Mercedes-AMG ONE. De exemplaren zijn voorzien van een Active Noise Cancellation functie die jou als eindgebruiker toelaat om in omgevingen waar veel rumoer is te genieten van een ongelooflijke hifi-sound. Vereist de situatie een groter bewustzijn? Dan kan een drager profiteren van de feature genaamd ‘Transparent Hearing’. Met slechts één druk kan je het omgevingsgeluid van buitenaf laten ‘instromen’. Aldus Frank Foppe, Product Manager voor Sennheiser True Wireless.

De oordopjes zijn ergonomisch ontworpen voor de best mogelijke pasvorm. Deze exemplaren bieden een batterijduur tot wel 28 uur als ze via het bijgeleverde etui worden opgeladen. Gezien de collaboratie zijn ze ‘co-branded’ met de namen van zowel Sennheiser als AMG-Mercedes.

“De toekomst van audio en de toekomst van rijprestaties staan op het punt om mekaar te kruisen in de Mercedes-AMG ONE.”

De AMG ONE zal bestuurders een authentieke Formule 1 race-ervaring bieden. Onderweg wordt jou een verbazingwekkende MOMENTUM-geluidskwaliteit gegarandeerd door de legendarische audiospecialist Sennheiser.

Vermits geluid één van de meest sensationele elementen van elke high-performance wagen is, kwam de samenwerking tussen Mercedes-AMG en Sennheiser voor de AMG ONE natuurlijk tot stand. Beide partijen garanderen een buitengewone ervaring die de verwachtingen van de klant inzake premium kwaliteit volledig vervult.

Verkooppunten van het merk sennheiser