Geniet van muziek, films, games en meer met écht draadloos geluid. Zo begint Audio-Technica de introductie van hun nieuwste True Wireless in-ears: ‘meet the ATH-SQ1TW‘. Oortjes die bijzonder kleurrijk zijn opgevat (later meer daarover) en bovendien geschikt zijn voor heel wat verschillende multimedia behoeften. Centraal staat gebruiksgemak en comfort. Gecombineerd met een stijlvol design dat wel erg fraai oogt op het eerste zicht.

Audio-Technica ATH-SQ1TW

En ook op het tweede zicht is dat niet anders. De ATH-SQ1TW in-ears, die uiteraard voorzien zijn van bluetooth, creëren een superieure audio-ervaring die afkomstig is van de exclusieve 5,8 mm drivers. Aldus Audio-Technica.

Je kant tot wel 6,5 uur ononderbroken genieten van je favoriete muziek. Tel daarbij nog eens de lading van de bijgeleverde oplaadetui en dat wordt na een extra laadbeurt ‘on the go’ verlengd tot 19,5 uur. Je kan eenvoudig muziek afspelen, pauzeren, nummers overslaan, gesprekken aannemen of het volume aanpassen dankzij de aanraakbediening.

Ongeacht wat voor content je ook aan het bekijken bent op het geconnecteerde smart device, dankzij de ingebouwde lage latentie-modus wordt er een minimale geluidsvertraging gegarandeerd. Met inbegrip van een glashelder geluid.

“De SQ1TW-oortjes combineren een aantrekkelijke, compacte en lichte vormgeving met hifi-vermogen. Een geweldige manier om kennis te maken met het natuurgetrouwe geluid van Audio-Technica.”

Daarnaast hebben de ATH-SQ1TW True Wireless in-ears nog een speciale hear-through-functie die omgevingsgeluiden doorlaat. Er wordt ondersteuning geboden voor Fast Pair. Ideaal om op een gemakkelijke manier verbinding te maken met Android apparaten.

En dan: de afwerking. Zoals je al kon afleiden na het lezen van de inleiding, kan je kiezen uit heel wat verschillende kleurvariaties. In totaal zijn er zes verschillende modellen verkrijgbaar waaronder ‘Licorice’, ‘Blueberry’ en ‘Caramel’ maar enkele mogelijke afwerkingen zijn. Nieuwsgierig geworden naar de overige kleuren? Je ontdekt ze hier.

De oortjes zijn ondertussen al verkrijgbaar voor een aanbevolen adviesprijs van een schappelijke 89 euro.

Audio-Technica ATH-SQ1TW

Verkooppunten van het merk audio-technica