Nog geen plannen voor zaterdag 10 september 2022? Dan heeft AudioXperience misschien wel iets leuks in de ‘aanbieding’. Ze organiseren namelijk een show met een ‘Italiaanse toets’ want de merken Audio Analogue én Sonus Faber zullen in het middelpunt van de belangstelling staan. Of althans: de sfeervolle belevingsproducten die ze ontwikkelen. De perfecte gelegenheid om zelf te ervaren hoe een goed klinkend ‘kleiner systeem’ kan klinken. Benieuwd wat je mag verwachten op vlak van apparatuur?

Laten we meteen met de ‘deur in huis’ vallen: er zal onder andere gebruik gemaakt worden van de geïntegreerde Puccini versterker van Audio Analogue. Dit exemplaar vormt een ‘duo’ met de Minima Amator van Sonus Faber. Nu denk je misschien: gaan ze écht ‘draaien’ met een mini monitor? Ja hoor. Je mag AudioXperience gerust op hun woord geloven want er is naar eigen zeggen weinig ‘mini’ op vlak van ‘soundstage’ en ‘klank’. Klinkt niet alleen veelbelovend maar ook nog eens als muziek in de oren.

Qua broncomponenten werkt de gespecialiseerde winkel met een Linn Majik LP12 van hun ‘Schotse vrienden’. Deze telg is voorzien van een Krane toonarm en het nieuwste Koil Mc-element. De delicate signalen worden verwerkt door middel van een compacte Analogue Audio AAPhono stage. Streaming zal gebeuren via de Analogue Audio AADac D/A-converter middels een Silent Angel Munich streaming audio transport. Van een primeur gesproken. Ze zullen de Explorer serie van Siltech gebruiken om het geheel te bekabelen.

Wil jij dit met je eigen ogen/oren aanschouwen? Dat kan op zaterdag 10 september. De show begint om 11 uur en eindigt om 16 uur. AudioXperience laat weten dat reserveren niet nodig is. Jij bent alvast van harte welkom om zo binnen te lopen in deze ‘ontmoetingsplaats voor muziekliefhebbers’. Martijn Lavrijsen & Erik Paulus verwelkomen je graag.

Waar jij wordt verwacht? Spegelt 66, Nuenen (Nederland). Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Dan is het zeker de moeite waard om de website van AudioXperience te bezoeken.

Verkooppunten van het merk sonus-faber