Heb je nog niets op de planning staan tussen vrijdag 28 oktober en zondag 30 oktober 2022? En ben je toevallig in de buurt van Arnhem? Dan kan je terecht voor een Audio Show bij Bender hifi. De winkel, met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van geluid, biedt jou meer dan alleen het beste van wat er op de markt verkrijgbaar is. Er wordt gesproken over een sublieme, gevarieerde mix van toegankelijke én betaalbare audio-apparatuur. Maar daar stopt het niet want ook exclusieve topproducten zullen te zien en vooral te beluisteren zijn. Als dat niet redenen genoeg zijn om eens langs te gaan…

Wat jij mag verwachten? Heel wat. Vanaf vrijdagavond 19u tot zondagnamiddag 16u zal in elke ruimte uitleg gegeven worden, inclusief demonstraties die omschreven worden met een term als ‘adembenemend’. Harald, Damian en Auke vertellen samen met hun importeurs over de laatste nieuwigheden op de audiomarkt. Tevens zorgen ze ervoor dat je de uitgebreide mogelijkheden kan beleven. Bender hifi omschrijft het graag als volgt: waar kennis voor het vak en grensverleggende geluidstechnologie samenkomen.

“Bender hifi staat erom bekend een gevarieerde mix te kunnen aanbieden van betaalbare topproducten tot exclusief high-end audiomateriaal.”

Op het moment van schrijven is het nog niet bekend welke luisteropstellingen etc. er zullen zijn, maar Bender hifi communiceert dat meer informatie zal volgen. Niet alleen over de apparatuur maar ook over eventuele primeurs… Benieuwd wat daaruit zal voortvloeien.

Tijdens deze ‘3-daagse’ is er voldoende tijd om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. Aldus Harald Strik, de ‘stuwende kracht’ van Bender hifi. De gespecialiseerde AV-winkel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is er parkeergelegenheid.

Bender hifi maakt zicht sterk dat het een leuke maar vooral interessante show zal worden. Zet het het weekend van 28, 29 en 30 oktober 2022 dus alvast maar in je agenda. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen omtrent deze show? Volg dan zeker Bender hifi op Facebook en hou de evenementenpagina goed in de gaten. Klaar om je te laten verrassen?

Verkooppunten van het merk kef