Zo begint alvast het enthousiaste persbericht van Loewe, klinkt veelbelovend! In hun gloednieuwe line-up vinden we alvast drie grote serie’s terug die ze met veel trots aan hun indrukwekkende portfolio mogen toevoegen. Hieronder geven we jullie een kort overzicht van de nieuwigheden binnen het audioportfolio.

Loewe klang s.serie nieuwe slimme radio’s

Hieronder mogen we de Loewe klang s3 en Loewe klang s1 modellen rekenen. Ze staan allebei garant voor puur muziekgenot en een hoge flexibiliteit, aldus de gerenommeerde fabrikant.

De klang s3 bevat een slim speakersysteem waarbij er de combinatie wordt gemaakt tussen internetradio, een DAB / DAB + tuner én een cd-speler in 1 apparaat. Omdat streaming bijna deel uitmaakt van het DNA van de Loewe klang s3, zijn services als Amazon Music of Spotify Connect natuurlijk niet we te denken.

Daarnaast is er dan nog de Loewe klang s1, het meest compacte lid van de familie. Door zijn beperkte grootte is hij ideaal om te plaatsen in kleine ruimtes zoals bijvoorbeeld de keuken, slaapkamer of badkamer. Net zoals bij zijn ‘grotere broer’ zijn ook hier Amazon Music en Spotify Connect geïntegreerd.

  • Adviesprijs Loewe klang s3: € 599,-
  • Adviesprijs Loewe klang s1: € 399,-

Loewe klang mr. multiroom-luidsprekers

Een groot audiofiel plezier in elke kamer, dat is de belofte van Loewe voor deze multiroom-luidsprekers. Met de komst van de spiksplinternieuwe Loewe klang mr5, Loewe klang mr3 en Loewe klang mr1 presenteren ze jullie graag drie nieuwe sonische meesterwerken die audio-content of muziek door het hele huis kan verspreiden.

Superieur en elegant, dat zijn de woorden waarmee deze serie het best omschreven kan worden. Ze hebben een kegelvormige look en zijn bedekt bedekt met een nobele akoestische stof om het design compleet te maken.

Naast het design is natuurlijk ook de muziekkwaliteit een belangrijke factor. Zo biedt Loewe op akoestisch vlak bijvoorbeeld ondersteuning voor de hoge resolutie-standaard van FLAC (in 192 kHz) bij het topmodel, de Loewe klang mr5. Met een totaal muziekvermogen van 90 Watt zorgt dit model voor het hoogste niveau van plezier, zelfs voor veeleisende hifi liefhebbers.

  • Adviesprijs Loewe klang mr5: € 699,-
  • Adviesprijs Loewe klang mr3: € 499,-
  • Adviesprijs Loewe klang mr1: € 399,-

Loewe klang bar5 mr en Loewe klang sub5

De Loewe klang bar5 mr, een slimme 5.1.2 Dolby Atmos multiroom-soundbar die samen met de subwoofer (Loewe klang sub5) zorgt voor een thuisbioscoopervaring die aan de hoogste eisen voldoet. Er wordt een vermogen opgegeven van 400 Watt in totaal, wat garant staat voor een kristalhelder en krachtig Dolby Atmos geluid om ‘u’ tegen te zeggen.

Drie HDMI-poorten, 4K opschaling en 4K-pass-through. Daarmee wordt het mogelijk gemaakt om een breed scala van producten aan te sluiten. Denk maar aan UHD-spelers, settopboxen of gameconsoles. Het nieuwe multiroom-platform van Loewe maakt systeemuitbreidingen eenvoudig, omdat binnen enkele seconden extra mr-luidsprekers aan de bestaande opstelling kunnen worden toegevoegd. Handig toch?

  • Loewe bar5 mr incl. klang sub5: € 1.299,-

Prijzen en beschikbaarheid

Al deze nieuwe en leuke audioproducten die we hier beschreven hebben zullen in het eerste kwartaal van 2021 verkrijgbaar worden bij alle geautoriseerde Loewe dealers. Nog even wachten dus om ze zelf te gaan ontdekken bij een winkel of dealer in jouw buurt.

Verkooppunten van het merk loewe