Diepe OLED-zwarttinten en prachtig geluid. Zo luidt de omschrijving van de Sony BRAVIA® OLED A8-serie. Deze serie is gebaseerd op een mooi One Slate-ontwerp in combinatie met een wel heel opmerkelijke plaatsing van de speakers, het scherm functioneert namleijk als speaker. Er zijn in totaal 3 unieke kenmerken die deze televisie heel erg kenmerken die we in dit bericht graag uit de doeken doen.

  • OLED was nog nooit zo mooi als met deze processor

Dat is wat er als eerste te lezen valt op de productpagina van de Sony A8 OLED 4K tv. Dit model maakt gebruik van dezelfde processor als die in de 8K-tv reeks. Het biedt op die manier een intens contrast aan dat OLED heel erg typeert. Daaronder verstaat Sony diep zwart, spectaculaire helderheid en levensechte kleuren.

Sony A8 OLED 4K Ultra HD

  • Beeld en geluid in harmonie: het scherm is de speaker

Omdat het scherm als speaker wordt gebruikt, wordt het beeld én geluid perfect op elkaar afgestemd. Zo waan je je volgens de fabrikant in een echte bioscoop, zelfs bij jouw thuis, omdat het geluid vanuit de juiste plaats op het beeldscherm komt. Dit is allemaal te danken aan de eigen ontworpen Acoustic Surface Audio™.

Verder is er ook nog Dolby Atmos ingebouwd waardoor het wel lijkt alsof je middenin de scène staat van een spannende film of serie. Het geluid komt van boven en van opzij. Hierdoor wordt er een realistische en multidimensionale ervaring geboden.

  • Extreem dun One Slate-ontwerpconcept

Het exclusieve One Slate-ontwerp zorgt er voor dat het scherm en de rand naadloos in elkaar overvloeien. Zo wordt de kijkervaring volledig geoptimaliseerd en wordt er het uiterste gehaald uit de televisie.

Bij je bestelling krijg je er ook een flexibele metalen standaard bij die ‘Soundbar-ready’ is. Door de verstelbaarheid is hij enorm veelzijdig. Genieten van een uitstekende beeldweergave is nu dus mogelijk vanuit elke hoek, zelfs als u gebruik maakt van een soundbar.

Dankzij de handige kabelhouders worden kabels netjes weggewerkt. Zo staat de televisie mooi in elk interieur, bekeken vanuit alle aanzichten.

De Sony A8 OLED 4K Ultra HD tv is leverbaar in twee varianten: een 55- en 65 inch model. De adviesprijs bedraagt respectievelijk 2.100 en 3.100 euro incl. btw. Wil je graag meer weten over deze prachtige 4K televisie? Surf dan zeker eens naar de website van Sony voor alle informatie!

Verkooppunten van het merk sony