AudioPerfect organiseert op zondag 9 februari een luistersessie rond het merk Lyngdorf en hun systeem om negatieve akoestische eigenschappen van een ruimte aan te passen. AudioPerfect stelt graag hun tweede luisterruimte, die verre van akoestisch perfect is, voor en dus “ideaal” is om Lyngdorf’s RoomPerfect te ervaren.

De komst van de nieuwe ruimte zorgde ineens ook voor het perfecte moment om het nieuwe systeem te laten zien, maar ook om het te laten horen. Tegelijkertijd kan je ook ervaren wat de akoestiekcorrectie van Lyngdorf kan doen.

Hun extra luisterruimte bevindt zich in een veranda met veel glas, daarnaast is er ook een open deur naar de keuken en woonkamer. Genoeg redenen die ervoor zorgen dat het geluid verre van optimaal zal weerklinken op een hifi set. Met RoomPerfect zal men dus zorgen voor een geoptimaliseerde muzikale ervaring.

Wil je er graag bij zijn tijdens deze demonamiddag? Stuur dan een mailtje naar AudioPerfect om je inschrijving definitief te maken. De plaatsen zijn beperkt.

Evenement: Demonamiddag Lyngdorf RoomPerfect DSP
Demonamiddag van het effect van het onovertroffen kamer-akoestiekcorrectiesysteem “RoomPerfect” van het Deense merk Lyngdorf

Datum: Zondag 9 februari 2020 (14u tot 17u30)
Locatie: Dom Van Asschestraat 2, Oostkamp

AudioPerfect heeft ook een nieuwsbrief voor de muziek- en audioliefhebber genaamd MusiZine. Ken je iemand die graag naar muziek luistert of gek is van hifi? Schrijf hen dan in voor MusiZine of laat hen een mail sturen naar Peter.

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio