Aankomend weekend zit het EK voetbal er weer aan te komen. LG liet ons weten dat de jonge OLED G1- en OLED C1-modellen alvast helemaal in topvorm zijn. Waar jij alvast op mag rekenen? Geen haperende beelden, alerts voor je favoriete wedstrijden én dankzij LG ThinQ luistert hij ook nog eens naar je aanwijzingen.

Het handige is dat beide modellen beschikken over Eye Comfort Display. Dit zorgt ervoor dat de beeldschermen weinig blauw licht uitstralen dat schadelijk is voor je ogen. Er wordt een snelle responstijd van 1 milliseconde en hoge ‘verversingssnelheid’ van 120 Hz opgegeven. Zo krijg je die supersnelle passes van Kevin Debruyne meteen mee, in plaats van dat je moet wachten op de herhaling.

Lees ook


LG SP11RALG introduceert wereldwijd spiksplinternieuwe soundbars

 


 

Dankzij het OLED-scherm kan je genieten van de miljoenen zelfoplichtende pixels die zorgen voor een realistische weergave. Zo wordt er perfect weerspiegeld wat er in Europese stadions gebeurt. Perfect zwart, afgetekend tegen nauwkeurige kleuren.

De OLED-tv’s van LG zijn ultradun opgevat. Zowel qua diepte als qua rand. Wat je ziet is wat je wil zien. Ga je voor een 48 inch, 83 inch of liever daar iets tussenin? Je zit altijd in het midden van de actie. Bovendien ben je dankzij de Gallery Stand in de mogelijkheid om je tv ergens in openlucht te plaatsen. Als dat niet gemakkelijk is?

Maar bij een goed beeld hoort natuurlijk een goed geluid. Met Dolby IQ en Dolby Atmos ingebouwd past het surround-geluid zich aan op basis van de inhoud én de omgeving. Zo hoor je Roberto Martinez aanwijzingen roepen vanaf de zijlijn tot en met zelfs het gejuich van de supporters toe.

LG heeft verder nog een Sport Alert-functie voorzien die je informeert. Voor, tijdens en na de wedstrijd. Zo mis je dus nooit meer een wedstrijd en word je tegelijkertijd op de hoogte gebracht van wat er in de andere stadions gebeurt.

Verkooppunten van het merk lg