Ontdek de nieuwste aanwinst binnen de CineBeam serie van LG: een veelzijdige projector die overigens erg draagbaar is. De beelden worden geprojecteerd in 16:9 Full HD. De schermdiagonaal bedraagt maximaal 120 inch. Helaas geen 4K maar in ruil krijg je wel een slimme projector waarmee je onder andere kan streamen. Als dat niet leuk is?

LG CineBeam PF510QAls één van de lichtgewichten, en goedkoopste DLP-projectoren, in deze line-up is de nieuwe PF510Q erg compact. Het exemplaar is 14,73 x 6,6 x 14,73 cm groot en heeft een gewicht van ongeveer 1 kg (0,99 kg om precies te zijn). Er kan snel én eenvoudig een mooi beeld gecreëerd worden in elke ruimte.

Eenmaal de projector ingeschakeld, past hij automatisch de verticale keystone aan om een geometrisch correct beeld te garanderen. Er wordt een snelle toegang geboden tot streamingdiensten zoals Disney+, Prime Video, YouTube en Apple TV+. Dit model is compatibel met LG’s webOS 22-platform.

Er is vierweg zoomcontrole. 450 ANSI-lumen? Dat zeker. De contrastverhouding bedraagt 150.000:1 en, de levensduur van de LED-lamp is vastgelegd op maximaal 30.000 uur.

“The LG CineBeam PF510Q Projector unites quality and convenience to deliver versatile entertainment, featuring a lightweight, compact design, adjustable Full HD display, and integrated streaming apps.”

De LG CineBeam PF510Q is compatibel met zowel Apple Home-apparaten als Apple AirPlay. Voor Android-gebruikers wordt het nog gemakkelijker om content op het grote scherm te delen. Om de bediening te vereenvoudigen, levert LG een compacte afstandsbediening.

De projector ondersteunt High Dynamic Range (HDR) met Dolby Atmos passthrough. Hoewel hij een ingebouwde luidspreker heeft, kan je ervoor kiezen om geluid draadloos te versturen naar minimum 1 en maximum 2 bluetooth luidsprekers. Er zijn twee HDCP 2.2-compatibele HDMI-aansluitingen aanwezig, alsook een USB-poort (type A) en een ethernet connector. Meer weten over de PF510Q? Surf dan zeker eens naar de productpagina.

Verkooppunten van het merk lg