Een nieuw jaar betekent niet alleen nieuwe producten maar ook een hele reeks van audio-events. Je denkt nu wellicht al aan de ‘grote namen’ zoals Dutch Audio Event en Audio Show iEar’ bijvoorbeeld. Maar ook de shows/luisterbijeenkomsten van de plaatselijke AV-vakhandel zijn vaak niet te missen. Meestal kan je de producten dan nog beter ervaren in een kleiner gezelschap. Zo ook bij Poulissen Audio Video Center, gelegen in Roermond. Op zaterdag 11 februari 2023 presenteren ze de nieuwste producten van zowel Focal als Naim. Ben jij op zoek naar een geluidssysteem voor jouw (huis)kamer waar je nog jarenlang plezier aan kan beleven? Met andere woorden: een set-up die voorzien is van de laatste technologie? Of ben je vooral geïnteresseerd in wat de nieuwe apparaten van Focal en Naim kunnen neerzetten qua weergave? Het team van Poulissen heet je van harte welkom.

Poulissen Focal Naim
Naim New Classic Series

Tijdens een interessante demodag ontdek je de recentste introducties van zowel Focal als Naim. De nieuwste producten worden geïntroduceerd waaronder de Naim New Classic Series, de Focal hoofdtelefoons én de Focal Vestia Series. Productspecialisten Rowan Dernee van Naim en Jan Lammers van Focal zijn aanwezig om alles te demonstreren. Verder kan je met al jouw vragen terecht omtrent de integratie met bestaande Naim systemen.

Op zaterdag 11 februari ben je in de mogelijkheid om vrijblijvend binnen te lopen. Op die manier kan je de producten ervaren met je eigen oren. Het spreekt voor zich dat je ook jouw favoriete muziek kan laten weerklinken tijdens de doorlopende introducties. Verschillende luisterruimtes zijn ingericht waarbij diverse audio-oplossingen centraal staan. De hoofdrollen worden vertolkt door Focal en Naim. Voor de liefhebbers van hoofdtelefoons: ook hier zijn opstellingen mee gemaakt, naast de diverse systemen.

Lees ook


Naim ClassicNaim viert jubileum met nieuwe Classic-serie

 


 

Wil jij dit niet missen? Noteer dan nu al in je agenda, mét stip: zaterdag 11 februari. Je bent welkom tussen 10 en 17 uur. Plaats van handeling? Dat is nog steeds op het vertrouwde adres: Schoenmakersstraat 19, 6041 EX Roermond. Maak je liever een individuele luisterafspraak bij Poulissen? Dat kan door te bellen naar het nummer +31(0)475-335716 of een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl.

Benieuwd naar het volledige overzicht van producten die je kan aanschouwen op zaterdag 11 februari?

Naim New Classic 200 Series

Jij als bezoeker wordt in de mogelijkheid gesteld om de gloednieuwe 200 Series ontdekken, bestaande uit drie toestellen. De NSC222 is een nieuwe streamer/voorversterker met een compleet nieuw ontwerp en uiterlijk. Dankzij het 5,5 inch kleurendisplay is alle informatie goed zichtbaar. Deze telg is voorzien van de laatste high-res afspeelmogelijkheden. Er wordt ondersteuning geboden voor de meest gebruikte streamingdiensten. De 200 Series is overigens bijzonder energiezuinig met 0,5 Watt energie-consumptie in stand-by modus.

Poulissen Focal Naim
Naim NSC222

De eveneens nieuwe en bijbehorende NAP250 eindversterker brengt 100 Britse Watts aan klasse A/B over op de luidsprekers. Dit staat garant voor uitstekende controle, ongeacht het geluidsniveau. Aldus het aankondigingsbericht van Poulissen. De NPX300 voeding is een optionele upgrade voor de NSC222 en brengt de geluidskwaliteit op een nog hoger niveau.

Focal hoofdtelefoons

Op de begane grond van het Audio Video Center kan jij als bezoeker de complete line-up van Focal hoofdtelefoons ontdekken. Uiteraard is de nieuwste aanwinst, qua hoofdtelefoons, ook te beluisteren: de Bathys (draadloos model). De specialisten vertellen je er graag alles over.

Focal Bathys

Daarnaast zijn verschillende opstellingen gemaakt met de Naim Atom Headphone Edition’s. Deze hoofdtelefoonversterker (streaming) brengt een wereld aan muziek rechtstreeks naar jouw oren. Kwaliteit gegarandeerd in klasse A. Naast de Focal Bathys is er de Focal Utopia. Alsmede de Focal Celestee, Stellia en Clear. Ze liggen allemaal klaar.

Focal Vestia Series

Op de eerste verdieping is de aantrekkelijk geprijsde Focal Vestia serie geplaatst. Het portfolio bestaat uit vijf modellen en is zowel geschikt voor een traditioneel stereo systeem als in een meerkanaals toepassing. Deze luidsprekers combineren Focal-technologieën zoals de Slatefiber-conus, gemaakt van gerecyclede koolstofvezels, en de M-vormige omgekeerde dome TAM-tweeter om de hoge tonen te verbeteren. De serie begint bij een bedrag van 449 euro per speaker.

Poulissen Focal Naim

Tijdens het evenement kan je kennis maken met de Vestia N1, N2 en N3. De Vestia N1 is een compacte boekenplank luidspreker en optioneel verkrijgbaar met een prachtig gestileerde voet. Net als alle andere modellen is hij leverbaar in drie uitvoeringen. De Focal Vestia N2 is een vloerstaande drieweg bass-reflex luidspreker met compacte voet waarbij het exemplaar lijkt te ‘zweven’. Heb je een wat grotere ruimte ter beschikking? Dan ben je beter af met de Vestia N3. Dit model ziet er net wat imposanter uit. De N3 is beter in staat om een grote ruimte te vullen. De Vestia luidsprekers worden gecombineerd met de alles-in-één Uniti modellen van Naim.

Verkooppunten van het merk focal