Japanese fabrikant van electronica lanceert vier nieuwe draadloze luidspreker, maak kennis met de SRS-XB23, SRS XB33 en SRS-XB43. Ze zijn allemaal water-, stof- en schokbestendig, ideaal dus voor iedereen die vaak buiten is en die tegelijkertijd graag geniet van een leuk muziekje op de achtergrond.

Eerder kwam Sony al op de proppen met hun Extra Bass line-up. Omdat die zo succesvol was besloten ze om nog een stapje verder te gaan met 4 gloednieuwe modellen. Ze zijn allemaal uitgerust met vernieuwde audiotechnologie van de fabrikant. Ze raden deze draadloze luidsprekers dan ook voor iedereen aan die houdt van elektronische dansmuziek.

De Sony SRS-XB23, SRS XB33 en SRS-XB43 beschikken over een lange levensduur, leuke DJ-functies en zetten telkens opnieuw een krachtig geluid neer. Klaar dus voor die knallende beats?

Sony SRS-XB23Gedurende 24 uur kan je gebruik maken van de draadloze luidspreker, meer dan genoeg dus om een nachtje door te gaan. Ze kunnen worden opgeladen dankzij de handige, ingebouwde USB-Type-C aansluiting.

Met het vernieuwde Sony Music Center kunnen deze partyspeakers aangestuurd worden. Je kan de applicatie gratis downloaden via Google Play en de App Store van Apple. Hiermee heb je o.a. toegang tot bijvoorbeeld Spotify, Chromecast en SoundCloud.

Bij de ontwikkeling van de app is er vooral gefocust op gebruiksvriendelijkheid. Verder wordt het nog mogelijk gemaakt om meerdere speakers aan elkaar te koppelen. Binnen de Sony Music Center kan je nog een extra plug-in downloaden genaamd Fiestable. Hiermee beschik je over verschillende DJ-functies en interactieve gaming opties.

Met de nieuwe X-Balanced Speaker Unit wordt er een hoge geluidskwaliteit en krachtige geluidsdruk gegarandeerd voor een nog rijkere, diepere en aangenamere luisterervaring. Het ontwerp is zo gemaakt dat de ruimte voor het diafragma wordt gemaximaliseerd. Ideaal dus als je een fan bent van een extra pittige bas.

Surf gerust eens naar de website van Sony voor alle verdere details van deze unieke serie aan draadloze luidspreker.

Verkooppunten van het merk sony