Maak kennis met de nieuwste bild c televisies van Loewe waarbij flexibiliteit en het ‘slimme aspect’ troef zijn. Het is naar eigen zeggen een exemplaar dat perfect past in elke woonomgeving. Er wordt zelfs een speciale nadruk gelegd op het feit dat dit model het best tot zijn recht komt in kleinere kamers zoals slaapkamers, logeerkamers, … Deze Smart TV pronkt vooral met het nagelnieuwe SL7-chassis, de os7-software en het startscherm. In combinatie met nog enkele andere troeven die ervoor zorgen dat dit echt een toptoestel wordt. Niet enkel in 32 inch maar ook in 43 inch.

Net zoals we dat al konden verwachten van Loewe, is het ook deze keer weer ‘likkebaarden’ geblazen op vlak van beeld én geluid. Verwacht je dus als maar aan een visuele en audio-ervaring van het hoogste niveau.

Deze twee nieuwe toestellen, de Loewe bild c.32 en Loewe bild c.43, zijn voorzien van het exclusieve Edge LED-paneel van de nieuwste generatie. Uitgerust met LED-achtergrondverlichting die, samen met het scherm van 32 of 43 inch, zorgen voor een authentieke en unieke beeldervaring. En dat in echte ‘Loewe-kwaliteit’.

Lees ook


De nieuwe Loewe bild i: vanaf nu verkrijgbaarDe nieuwe Loewe bild i: vanaf nu verkrijgbaar

 


 

Hierbij staan een geoptimaliseerde UHD-resolutie en uitgekiende HDR-beeldverwerking centraal. Perfect voor mooi uitgebalanceerde beelden. Klaar voor ultiem kijkplezier met in de ‘hoofdrol’: genuanceerde kleuren, levensechte scherpte en vloeiende overgangen?

“De nieuwe opstellingsoplossingen van Loewe passen zich aan het interieur van de klant aan, zodat de Loewe bild c perfect in elke omgeving kan worden geïntegreerd.”

Om jouw tv-ervaring nog completer te maken, kan goed geluid natuurlijk niet ontbreken. Daar heeft Loewe absoluut aan gedacht want het bovengenoemde wordt verder aangevuld door indrukwekkende prestaties qua audio. Er worden namelijk warme, diepe tonen en een kamervullend, volumineus Dolby Atmos-geluid gecreëerd. Hiervoor zorgt het frontluidsprekersysteem met gesloten basreflexbox waarbij niet minder dan 60 Watt aan vermogen wordt geproduceerd.

Naast het Smart System en de VIDAA App Store, worden er door Loewe talrijke instelmogelijkheden voorzien. Zo wordt er uitgepakt met het nieuw ontworpen, intuïtieve startscherm waarbij de Loewe-look je onmiddellijk overtuigt vanaf het eerste moment. Het biedt een snelle toegang tot alle belangrijke inhoud en apps. Ongeacht of je nu even wil genieten van content die staat gepubliceerd op platformen zoals Netflix, Youtube of Amazon Prime.

Zoals eerder al gezegd is het volledig herontworpenn en exclusieve Loewe-chassis onontbeerlijk. Het is gebaseerd op een ultrasnelle Novatek-chipset en biedt maximale prestaties. Aangevuld met nog talrijke aansluitingen. Hierbij mag je rekenen op vier HDMI-ingangen met geavanceerde functies zoals eARC. Verder zijn er nog vier USB-poorten beschikbaar.

De Loewe bild c.43 is ondertussen al verkrijgbaar. Op de Loewe bild c.32 is het nog even wachten tot november. Er wordt een adviesprijs opgegeven van respectievelijk 1.699 euro en 1.299 euro.

Loewe voegt er aan toe dat hun table stand c inbegrepen is terwijl de floor stand c te bestellen is voor 299 euro. De Loewe floor2ceiling stand daarentegen haal je al in huis voor 899 euro. De Loewe floor stand flex is iets goedkoper met zijn 649 euro.

Verkooppunten van het merk loewe