Teufel en Denon hebben hun krachten gebundeld om een unieke audio-ervaring naar de huiskamer te brengen met de THEATER 500 + DENON DRA-800H set. Dit ‘duo’ bestaande uit twee THEATER 500-stereospeakers en de stereo-AV-receiver DENON DRA-800H die ontworpen is om gedetailleerd en nauwkeurig surround geluid te leveren voor films, muziek en games. Gebruikers kunnen de set aansluiten op een televisie, platenspeler, CD-speler of subwoofer.

De THEATER 500-luidsprekers bieden een evenwichtig en natuurlijk geluid van hoge kwaliteit dankzij het 3-kanaals systeem met twee zware woofers voor extreem lage bastonen en time alignment-technologie. Ideaal voor driedimensionaal surround geluid. De stereo-AV-receiver (DENON DRA-800H) biedt compatibiliteit met streamingdiensten zoals Spotify, Amazon Music en Deezer. De spraakbediening met de Google Assistent of Siri niet te vergeten. Met zijn symmetrische en evenwichtige ontwerp staat de receiver synoniem voor krachtig en hoogwaardig geluid.

Teufel THEATER 500 + DENON DRA-800H

De set heeft een vermogen van maar liefst 145 Watt per kanaal bij 6 Ohm en beschikt over een USB-poort voor het aansluiten van externe geluidsdragers, microfooningang en andere analoge en digitale ingangen, 5 HDMI-ingangen en één HDMI-uitgang met ondersteuning voor 4K, 3D, HDCP 2.3, HDR10 en ARC. FM en DAB+, spraakbediening en ondersteuning voor onder meer Alexa, Google Assistant, Apple Siri, Bluetooth, Amazon Music, AirPlay 2, Napster, TuneIn, Deezer, Spotify Connect, Soundcloud en TIDAL is niet weg te denken. Het ‘systeem’ kan aangesloten worden op een televisie, platenspeler, CD-speler, gameconsole en televisieontvanger. Er is een optionele subwoofer-aansluiting beschikbaar.

De set is verkrijgbaar voor een prijs van 1.599,99 euro. Een belangstellende heeft de keuze tussen verschillende uitvoeringen waaronder zwart of een combinatie van zwart en metallic.

Verkooppunten van het merk denon